Sunday, 29 October 2017

Saturday, 28 October 2017

Wednesday, 25 October 2017

Sunday, 22 October 2017

Saturday, 21 October 2017

Friday, 20 October 2017

Wednesday, 18 October 2017

Monday, 16 October 2017

8 comments

Assalamualaikum! hi? miss me? hehehe been so busy last week, kena settlekan hal syazwan yang takpergi giat for 2 weeks sebab excident, ...

Friday, 13 October 2017

15 comments

Assalamualaikum. Haritu (bulan ogos) sha ada join satu giveaway dari blog DULULAINSEKARANGLAIN . giveaway kredit RM100 dari sgshop. haha...

Thursday, 12 October 2017

11 comments

Assalamualaikum sejak sejak dah tak tengok cerita korea ni kan, sha macam suka pulak cerita melayu haha. sekarang sha tengah layan c...

Wednesday, 11 October 2017

9 comments

Assalamualaikum! Selepas dua hari tak publish apa apa kat blog ni disebabkan takboleh nak pandang pc, terus jadi pening haha lol ...

Monday, 9 October 2017