HADIAH DARI KAK FIEZA SANI


Assalamualaikum!

hi? miss me? hehehe been so busy last week, kena settlekan hal syazwan yang takpergi giat for 2 weeks sebab excident, dan busy sangat sangat kat tempat kerja. sepanjang hari hadap pc siapkan kerja dan bila balik kerja memang malas dah nak update blog, nak blogwalking apa semua pun malas padahal banyak idea datang tapi time tu lah busy, malas dan sebagainya. bila rajin nak menaip takde idea pulak hahaha. so 1 Okt yang lepas sha ada dapat email dari kak fieza sani, sha jadi PENGOMEN PERTAMA UNTUK ENTRY PERTAMA  OKTOBER BLOG FIEZA SANI ! haha memang tak sangka lah kan? sebab selalu orang cari top comentator *eh betul ke tak tu eja* tapi kak fieza mencari orang first yang komen pulak hahaha. 

throwback 1 Okt, sha macam biasa, sampai je tempat kerja dah settle semua benda dan sebelum mulakan kerja, sha akan bukak blog dulu hehe komen 2 3 4 5 6 kat entry blog yang sha follow baru buat kerja, kalau ada kerja lah kalau takdak sambung lagi blogwalking. lepas tu sha dapat email dari kak fieza sani, excited okay~ kak fieza cakap sha dapat souvenir sebab jadi orang first komen kat entry bulan oktober dia, tapi kak fieza tak cakap benda apa sampailah dia dah post barang tu baru kak fieza update kat blog dia (baca sini → LOLLIPOP TEA BALLS UNTUK PENGOMEN BULAN OKTOBER) sha pun excited gilalah tunggu barang sampai sebab dalam gambar dah comel kan?

dan akhirnya, masa yang ditunggu tunggu. pin ,,., pin,,... pakcik poslaju datang hehe sha dah taksabar dah ni nak bukak dapat je terus rasa nak jerit hahaha sebab sha memang tajboleh tengok botol air, rasa macam kena jampi *tengah dengar lagu jampi* 

   

so inilah botol tersebut haha, comel kan? maaflah gambar tak jelas sangat haha camera sha dah gila dah sekarang, mungkin ada orang nak sponsor phone baru hahaha T,T sha memang suka gilalah dengan botol ni tapi masih taksempat nak guna sebab sha jarang bancuh air kat rumah so masih dalam almari hahaha nanti kalau sha guna sha share kat ig okay. sekian daripada sha harini, ya ampun rasa nak nangis sebab boleh karang entry harini hahaha T.T jom jalan jalan kat blog kak fieza sani, manatau rezeki korang pulak next mnth? hehe




8 comments:

  1. Cantiknya hadiah tu. Tahniah sebab menang. Rezeki tak pernah salah alamat kan.yeay. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. tahniah .. rabia 2 kali dh top pengomen blog akk fieza

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. comey botol air tu..

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya bila dapat hadiah kan.
    Jemput singgah blog saya ya shidotdotcom.blogapot.com

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..pandai kak fiezz pilih hadiah..hehe...

    ReplyDelete