Assalamualaikum

REVIEW CHICKEN LASAGNA FAMILY MART | Hi! Semakin hari semakin lambat eh update blog 😂 nanti last last diam begitu jelah ni hahaha. So tadi siang berjaya ajak suami keluar hahahah


REVIEW CHICKEN LASAGNA FAMILY MART

Alang alang dah keluar kan, ajak la suami singgah family mart bahau. Tekak ni teringin nak makan lasagna dah lama, so tadi memang nak beli lasagna jalah tujuannya, tapi beli jugak sushi :p

Nak cerita pasal lasagna dulu ke nak cerita pasal familymart tu dulu? Hahaha cerita pasal familymart la dulu, taktahu la tadi salah timing ke apa, memang padat dengan orang hahaha pastu cashier dia ya Allah takmanis langsung muka ðŸĨī selalu gi mana mana familymart mesti pekerja dia ok je walaupun orang ramai hahaha tapi takpelah, saya ok jur.

Astu hahaha dah bayar kan pastu cakaplah ke cashier tu "panaskan boleh?" "tapi lambat.." "ha takpe je" pastu saya kena palau hahahaha 😂 lama betul tunggu weh, orang lain keluar masuk keluar masuk saya tak settle lagi ðŸĨąðŸĨąðŸĨą sedih, ok next review lasagna

Review Chicken Lasagna Familymart 



First of all, saya beli sebab saya teringin gila nak makan lasagna 😎 pastu ada jugak tengok review kat tiktok, ada cakap sedap ada cakap tak. So saya assume yang cakap taksedap ni maybe tak kena dengan tekak dorang. Jadi saya pun belilah, tak ingat harga berapa tapi bawah rm10, rasanya rm7.90 kot.

Kan saya ada tulis kat atas yang panaskan tu, tapi tah la rasa macam tak panas tapi taktahu la hahaha sebab saya masuk je kereta terus saya makan 😂 memang takde rasa panas (ke saya hilang deria panas lol) bila bukak tu bau macam sedap, bila suap je...

Taktahu la nak rasa apa 😂 kita makan satu sudu, suap suami satu sudu pastu suami dah taknak dah 😂😂 kita habiskan lah takut kena marah hahaha! So mesti korang tertanya tanya kan rasa dia macam mana..

Rasa macam korang makan kulit lasagna dengan sos tomato or tomato puree 🙃 ye, sampai dah balik rumah pun tekak masih rasa tomato ðŸ˜Đ kalau nak bagi bintang, rasa macam nak bagi 1/5 takpun 0.3/5 ðŸ˜ĐðŸ˜ĐðŸ˜Đ

Ni akan jadi pertama dan terakhir saya beli hahaha tapi saya tetap suka Family Mart sebab sushi dia sedap ðŸĪŠ