QUNYIT MASKER BY LEEYA BEAUTY

10:11


Assalamualaikum


QUNYIT MASKER BY LEEYA BEAUTY | beberapa hari lepas sha ada try satu produk ni. ambik kat makcik sha sikit haha. dia beli satu botol rm15. masker ni berasaskan kunyit. korang tau tak apa kelebihan kunyit untuk muka?

KELEBIHAN KUNYIT UNTUK MUKA


🌸 untuk hilangkan jerawat
🌸 untuk mengurangkan minyak dimuka (sesuai untuk oily skin)
🌸 mengurangkan tanda penuaian
🌸 mengecilkan liang pori
🌸 mencerahkan kulit
🌸 memudarkan parut

MY HONEST REVIEW : masker ni macam masker lain yang sha pernah cuba. ok je dengan muka sha, oh btw lepas pakai ni as usual muka akan rasa lembut bak kulit baby baru lahir haha dan bila pakai baru sha perasan dia kunyit + oat. yang takbest pasal masker ni dia tinggalkan warna kuning kat muka haha tapi oklah. sha bagi 4.3 ha! ✫


You Might Also Like

27 Comment(s)

  1. Sebab tu orang vietnam suka pakai kunyit. Muka drg bersih dan halus je.

    ReplyDelete
  2. Aah, sy pun suka dekat masker kunyit + beras tu, best je lepas guna.

    ReplyDelete
  3. Baru 1st time dengar masker kunyit ni. Biasa kan minuman je. Menarik ni. Memang suka sangat kalau ada masker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area Telok Panglima Garang klang... Yg berminat dgn #qunyitmasker blh wasap sy..
      www.wasap.my/60196150635 😍😍

      Delete
  4. kunyit is okay tp kdg2 depends on org jugak. sbb ade sesetengah org cannot go dgn kunyit. haha

    ReplyDelete
  5. Boleh try utk anak remaja. Dia banyak jerawat nasi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eda stokis sah qunyit masker by leeya beauty. Minat nk cuba blh wasap Eda www.wasap.my/60193893671

      Delete
  6. sebelum ni pernah buat masker kunyit..heehe..memnag licin muka

    ReplyDelete
  7. Kalo pki masker ni kena pki mlm la kan..kalo x kuning org tgk..tp kelam cam kita ni ntah la xnampak kuning tu kot..haahaha

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. alamak takjual haha kalau nak number yang jual sha boleh bagi :D

      Delete
    2. Eda stokis sah Qunyit Masker by Leeya Beauty. Minat nk cuba blh wasap Eda www.wasap.my/60193893671

      Delete
  9. Pernah dengar orang guna kunyit untuk kecantikan. Harganya pun ok RM15. Tulah nanti kuning pulak muka macam lepas goreng ikan. Hehe. Mungkin boleh kurangkan warna kuning kunyit tu tambah apa-apa kot.

    ReplyDelete
  10. wahhh.. boleh try ni. thanks for the nice sharing

    ReplyDelete
  11. Qunyit pun ejaan dah moden hehehe tapi kita tahu khasiat memang bagus untuk kulit orang dulu-dulu pun dah gunakan herba ni...

    ReplyDelete
  12. Org india pun suka pkai ni...
    Mmg dgn akk pun ok ja

    ReplyDelete
  13. Pertama kali dengar pasal kunyit masker ni. Kuning kat muka tu nampak sangat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. qunyit masker mmg best...mse pkai je kuning..bile dh bsuh hilang..klu berminat dgn #qunyitmasker blh wasap sy..
      www.wasap.my/60196150635 😍😍

      Delete
  14. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah terpilih sebagai salah seorang pemenang SPM Fever Giveaway! Untuk makluman lanjut dan cara untuk menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2017/12/senarai-pemenang-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Lama tak nak hilangkan warna kuning kat muka tu? Tak pepasal orang ingat Rawlins sakit kuning plak kelak. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la..bila dh bilas hilang je trus..😄

      klu berminat blh wasap sy..


      www.wasap.my/60196150635 😍😍

      Delete
  16. Wahh... Qunyit masker tu. 1st time tengok. Tak payah tumbuk kunyit lagi dah... hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg berminat dgn #qunyitmasker blh wasap sy..
      www.wasap.my/60196150635 😍😍

      Delete
  17. Wah kunyit pun boleh buat masker yer.. bagus dah tu yg tak bestnye kuning pulak muka hihi takpe janji khasiat dia tu bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu berminat dgn #qunyitmasker blh wasap sy..
      www.wasap.my/60196150635 😍😍

      Delete
  18. 1st time dengar ni, sha..ketinggalan info k.fiezz ni..haha

    ReplyDelete
  19. Eda stokis sah Qunyit Masker by Leeya Beauty. Minat nk cuba blh wasap Eda www.wasap.my/60193893671

    ReplyDelete

Followers