RESTORAN NASI AYAM GEMAS

4

Assalamualaikum

RESTORAN NASI AYAM GEMAS | Hi November! Fuh rasa kejap je tahun ni, tahu tahu dah bulan 11 🤣 dekat setahun jugak la kan kena kurung, sampai tak ingat tarikh tak ingat hari :3 ok dah. Haritu ada keluar dengan suami, ajak dia makan luar sebab malas masak 🤪


RESTORAN NASI AYAM GEMAS

Saya tak biasa lagi dengan tempat sini so suruh la suami yang pilih mana nak makn sebab kat bahau macam takbanyak pun pilihan tempat makan hahaha so suami pun pilihlah restoran nasi ayam gemas.


Bila masuk je kedai ni terus nampak menu yang dilekatkan di dinding kedai, rupanya kat sini bukan je ada nasi ayam tapi juga ada asam pedas juga. Tapi kitaorang order 2 set nasi ayam.

Kejap je dah sampai apa kitaorang order, terus makanlah dah lapar kan hahaha pada saya sedap jugak la, ayam pun boleh tahan banyak. Sup dia saya suka hehehe

Katanya nasi ayam gemas ni ada beberapa cawangan, korang pernah try ke nasi ayam ni?

Post a Comment

4 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. tak pernah dik... mungkin cawangan dia area negeri sembilan jugak kot

    ReplyDelete
  2. Pernah nampak 1 branch dia dekat area Sikamat tapi tak pernah try

    ReplyDelete
  3. Area Negeri Sembilan ni memang banyak juga cawangan nasi ayam gemas. belum pernah cuba lagi. Bahau sekarang dah maju berbanding dulu. Dah macam macam ada.

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !