PRRETI: PERFECT CLEAN CLEANSING TISSUES


Assalamualaikum

PRRETI: PERFECT CLEAN CLEANSING TISSUES | hi! habis dah cerita pasal jalan jalan, pasal makan makan - sekarang nak cerita pasal barang yang ikut bersama sha masa gi penang haritu, tak menyesal bawak benda ni tau! dah la muat dengan handbag, wangi pulak tu! eh eh tengah cerita pasal apa ni?


PERFECT CLEAN CLEANSING TISSUES

sha dengan cleansing tissue memang takboleh dipisahkan! bukan setakat cleansing tissue, tisu biasa, wet tissue memang akan ada dalam handbag sha kalau pi mana mana pun. sebab tu selesa bawak handbag besar besar, tu tak kira lagi cermin, lipstick, sunlotion hahaha! dan baru baru ni sha pi penang, sha decide untuk bawak cleansing tissue ni daripada bawak makeup remover yang jenis cecair tu. sebabnya bila bawak yang jenis cecair, kemungkinan untuk tumpah tu sangat besar hahaha so bagi mengelak benda remeh temeh ni merosakkan mood berjalan, kita bawak ja jenis tissue


Product Name : Prreti : Perfect Clean Cleansing Tissues
Volume : 30 sheets
Skin Type : All Skin Type
Country : Made in Korea


KENAPA PILIH PERFECT CLEAN CLEANSING TISSUE?

πŸ’« membersihkan kotoran diwajah
πŸ’« deep cleansing 
πŸ’« lembut pada kulit 
πŸ’« diformulasikan untuk melembabkan kulit selepas penggunaanya
πŸ’« dapat menanggalkan makeup (including mascara)

source : website Althea





at first beli this product sebab harga, tapi bila pakai memang best! sha memang sejenis takpakai mekap tebal tapi mascara tebal. selalu kalau keluar 2 - 3 layer jugak la mascara sha pakai, memang selalu jadi masalah susah nak buang mascara secuci cucinya, sebaik jumpa cleansing tissue ni, takpayah dah duk bawak makeup remover kesana sini, hahaha walaupun memerlukan beberapa helai tissue untuk cuci mascara tu haha. kalau mekap mekap biasa tu memang senang je hilang~ sekarang memang sha simpan stock cleansing tissue ni haha adalah 2 3 paket kat rumah ni :p sebab dah jadi favoriteeee!!!


Bau : ❤❤❤❤❤/5
Keupayaan membersih : ❤❤❤❤❤/5
Kelembapan : ❤❤❤❤❤/5
Harga : ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤/5
Repurchase : yesssssssssss


HARGA : RM5
BELI DI SINI : Althea

-------------------------------------------------------------------
First time nak membeli di Althea? receive 20% off for your first order ----> SIGN UP SINI




9 comments:

  1. selalu pakai baby wipes jee.. menarik yang althea punya ni.. harga pun rm5 je..

    ReplyDelete
  2. Memang benda wajib ada ni dlm beg. Betul tu mascara la paling susah cuci. Huhu

    ReplyDelete
  3. Rabia tak beli lagi perfect clean tissue ni

    ReplyDelete
  4. kak pip should try juga tissue ni, nampak mcm best la pula...

    ReplyDelete
  5. Wahh...senangnya zaman sekarang ye...boleh cuci mekap pakai tisu je

    ReplyDelete
  6. Wet tissue pun kena pilih elok² naa..

    ReplyDelete
  7. macam best produk ni. rasa nak try pulak

    ReplyDelete
  8. wet tissue sangat penting for those yang pakai mekap. dulu selalu usung pencuci muka. tapi dah pandai da skrng buang mekap guna wet tissue. hehe..

    ReplyDelete