REDEEM RM10 DARI MAE MAYBANK

3

Assalamualaikum

REDEEM RM10 DARI MAE MAYBANK | Hi! Korang pernah dengar pasal MAE dari Maybank? Saya perasan sekarang bila nak buat pembayaran kat mana mana kedai yang boleh bayar pakai ewallet dah banyak juga boleh pakai MAE ni. App dia pun cun dan smooth je!

REDEEM RM10 DARI MAE MAYBANK

Mesti korang ingat kalau ada akaun Maybank je baru boleh create akaun MAE. Sebenarnya tak! Kalau korang bukan pengguna Maybank pun, korang boleh ada akaun MAE 😀 pssst kad MAE cantik ok 🤣 nak tak kalau saya share cara untuk korang create akaun MAE dan dapat RM10 on the spot? Alah mudah je! Ikut step dibawah okie

STEP UNTUK BUKA AKAUN MAE MAYBANK

1. Download apps MAE Maybank

2. Tekan Log In Now

3. Pilih existing M2U/MAE user. Kalau bukan pengguna maybank pilih yang belah kanan tu.

4. Isi details 

5. Tunggu pengesahan no telefon.

6. Isi nama acc MAE

7. Masukkan Referral Code NSA1223

8. Pastu duit korang masuk dah 🥳🥳🥳

Korang jangan lupa masukkan referral code tu tau, kang takdapat pulak rm10 😂 saya tak bertanggungjawab hehehe kalau dah dapat, jangan lupa share ke sanak saudara, biar semua merasa 😜

Post a Comment

3 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ada nampak someone share kat fb. Belum buat lagi. Terima kasih share Sha :)

    ReplyDelete
  2. 1st time baca tentang MAE ni.
    need to google more. then boleh akak join.

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !