REVIEW BRIGHTENING SERIES BY LARAINE MALAYSIA


Assalamualaikum

REVIEW BRIGHTENING SERIES BY LARAINE MALAYSIA | Hi korang! ingat lagi tak sha pernah story pasal Laraine Malaysia? (BACA SINI) haritu cerita pasal HA series, kalini nak bercerita pasal Brightening Series pulak. to be honest sha memang tak ambik kisah dah pasal nak putihkan muka semua ni haha tak macam dulu, tapi.....


tapi *sambung ayat atas* lepas sha berjemur kat tepi pantai haritu memang muka kaki tangan semua burn weh! sedih gila bila muka burn, haritu masa pi berjemur tak terfikir pulak pasal ni hahaha sebaikla ada produk dari Laraine ni! bukan setakat untuk muka je, sekali untuk badan uolls!

KELEBIHAN BRIGHTENING SERIES DARI LARAINE ;-


πŸ’£ mencerah dan menglowingkan kulit
πŸ’£ menjadikan kulit lembut dan smooth
πŸ’£ kulit kelihatan lebih sihat
πŸ’£ menjadikan kulit putih serta merta
πŸ’£ mengurangkan tan, blesmish dan juga dark spot
πŸ’£ mengurangkan perubahan warnakulit
πŸ’£ membaiki tona kulit 

kelebihan dah tau tapi rupa masih belum tahu macam mana kan? haha yang sha paling suka pasal Laraine ni adalah packaging produk dorang! memang cantik habis walaupun simple je.

cream untuk kegunaan muka sahaja

lotion untuk kegunaan badan

antara dua ni yang mana paling sha suka? sha suka yang untuk badan tu hiks! sebab memang berkesan betul dengan sha, sha sapu lotion ni kat kaki sha sebab ada bekas kasut HAHAHAHAHA dan lepas 3 hari sha perasan yang kulit kaki sha dah kembali normal!!!! nak menangis time perasan tu tau, alah iolls memang selalu emo pun hahaha. yang cream untuk muka tu kalau kulit jenis kering okay kot sebab cream tu a little bit thick tapi kalau apa apa skin pun boleh je guna, guna sikit je bagi elok sapu satu muka ;)



Untuk maklumat lanjut :-


use my discount code : LaraineMY.Shfyqhazhr



10 comments:

  1. Product baru ek? Blm tjumpa lagi

    ReplyDelete
  2. Bagus produk losyen tu.. Ada kesan positif itu yang kita nak kan

    ReplyDelete
  3. jarang guna lotion untuk badan sebab sejenis yang susah nak konsiten..aduiiii..

    ReplyDelete
  4. Wah dalam 3 hari dah ok warna kulit tu. Terbaik ni.

    ReplyDelete
  5. Wah.. syoknya bila pakai dan berkesan.. mesti happy gile kan Sha..

    ReplyDelete
  6. bagus ni...dahla kulit hakak ni asik sunburn aje

    ReplyDelete