JOM KUMPUL DUIT DENGAN MONEY MAE- HEM


Assalamualaikum

JOM KUMPUL DUIT DENGAN MONEY MAE- HEM  | hi! siapa kat sini ada aplikasi Maybank2U kat phone? dah update ke belum? ha kalau belum update silakan update dahulu. korang yang selalu main game kat Plato ke Hago ke tu takdapat duit kan, apa kata main game kat aplikasi Maybank2U ni, setidak tidaknya dapatlah duit boleh buat duit poket kan?



CARA CARA NAK GUNA MONEY MAE HEM

1. Pastikan ada akaun Maybank2U & pastikan ada aplikasi tu kat phone (yang telah diupdate)
2. Login ke aplikasi Maybank2U
3. Klik "Experience MAE Now"

4. Isikan email, negeri korang dan masukkan my invitation code " nsa1223 "


5. Klik "Confirm"
6. Lepas konfirm, dia akan suruh topup hshshhs tapi disebabkan takut dia ambik RM10 tu jadi  tak topup pun, sha logout then login balik
7. Haaaa dah boleh start! Klik je kat "Money Mae-Hem" macam bawah ni


8. Ok dah boleh main! pastikan kutip duit je jangan ambik BOM hahaha! kutip permata untuk tambah masa ;)



Mesti tertanya tanya kan duit yang dapat ni boleh buat apa je? korang boleh masukkan duit tu kat dalam akaun korang lah! boleh jugak nak gunakan untuk paywave dan sebagainya :3

GOODLUCK SEMUA!

10 comments:

  1. eH..Macam menarik la..nak cuba la buat...mana tau dapat kan...

    ReplyDelete
  2. seram nak install app yg ada kaitan dgn bank ni. hehe

    ReplyDelete
  3. wah seronok lah org yg ada maybank2u. kak ana da cimb click je. huhu

    ReplyDelete
  4. Kalau ada duit dalam akaun Maybank memang nak main sekali. Unfortunately, takde duit dalam bank.

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa.. kena donload ekk. Nanti lah cuba skali

    ReplyDelete
  6. ehhhh takpernah try lagi ni! selalu main spin tu je...ha, boleh cuba yang ni pulak

    ReplyDelete
  7. dah main. susah juga nak tap2 duitnya.

    ReplyDelete
  8. nak tanye kalo sya tertekan bom..dan chance sya 0 mcm mne nk main lagi???tolong sharekan invite code sya ' anb05124 '

    ReplyDelete
  9. Banyak yg kongsi tentang apps bi , teringin nak cuba tapi tak berapa nak berani pulak

    ReplyDelete