SHOPEE HAUL - SKINCARE + MAKEUP?!


Assalamualaikum.

SHOPEE HAUL - SKINCARE + MAKEUP?! | hi, so beberapa minggu lepas sha ada order beberapa benda dari shopee. dan semalam baru sampai sebab that barang from overseas. memang memerlukan kesabaran yang melampau haha. benda sha beli ni bukan dari seller yang sama. semua 3 seller tapi harini nak cerita pasal barang yang melibatkan skincare dan makeup.


ni lah barang yang sha borong tu ; face mask, eyecream, sunblock, lipstick, mascara, powder, conclear, 3 in 1 contour & kapas muka. excited time dapat barang tu normal lah kan? dapat ja terus nak bukak, best betul feeling feeling orang bagi ke kita padahal bayar duit sendiri hahaha. semua ni kebanyakkan dalam kotak, sangat sesuai nak jadikan hadiah uolls, makeup bouquet maybe? 

yang paling taksabar nak try tu animal face mask (warna hitam) tapi sekarang taksempat, busy :p dan yang mekap pulak paling best lipstick tu, moistkan bibir uolls. skrg kan musim panas, bibir pun apa lagi, merekah la. taksabar nak try face contour tu sebab dah lama tak mekap haha tunggu lah cuti nanti :p 

kepada sesiapa yang tahan dengan godaan shopee tu tahniah la, kalau sha sekali bukak mesti akan TERcheckout T___T btw, have a nice day ahead!

ok bai!



12 comments:

  1. sama kita sha..k.fiezz pun baru ni shopping kat shopee, beli brg mekap je..hahah

    ReplyDelete
  2. BV belum pernah lagi shopping kat shopee nie. kena try survey la lepas nie :D

    ReplyDelete
  3. anis pulak geram tgk anything related to notebook,cute pens and other stationeries kat shopee, mesti akan ter-check out gak :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha selalu jugak beli tapi more to girlstuff la :p

      Delete
  4. ain datang terjah blog sini.-farahain zfa-

    ReplyDelete
  5. So far shopee ai boleh tepis lagi.

    ReplyDelete
  6. I feel u.. Perasaan bila barang sampai tambah-tambah kalau dalam packaging cantik-cantik feel dia ohsem giler walaupun sendiri yang beli.. kikiki

    ReplyDelete
  7. Ika hampir nak terbeli makeup bebaru ni dekat shoppee. Haha tapi masih ada di cart. tak checkout lagi hehe. Godaaan godaan hehe

    ReplyDelete