MOVIE : KL SPECIAL FORCE

13:22


Assalamualaikum

MOVIE : KL SPECIAL FORCE | Hi! semalam hari cuti sha untuk minggu ni, so sha ajak kawan sha tengok movie! fyi, sha memang takminat cerita cerita aksi macam ni tapi taktau kenapa terpanggil nak tengok. dan macam wow gila lepas habis tengok. 

RM 26.00 untuk 2 orang

tak berkesempatan nak bergambar dengan poster sebab masa kitaorang pi beli tiket tu dah 2.41pm dan waktu tayangan 2.40pm. kat JM cinema ni rasanya takdak iklan yang 15 minit tu, sebenarnya lagi ok tapi tulah haha. dan semalam dalam cinema tu kurang dari 20 orang rasanya. biasalah hari sekolah dan sekarang orang tak layan dah jitra mall, semua pi aman haha!

mula mula tengok macam boring tapi suka tengok fattah amin! omaigad dia nampak macam menyerlah gila dalam tu. tapi bestnya cerita takdaklah lawan semata mata, ada jugak kekeluargaan. part sedih sekali time rizal, adik asyraff kena tembak depan mata asyraff tu, anak roslan kena tembak oleh asyraff kat kaki sampai kena potong dan last sekali time tania hudson kena tembak oleh asyraff depan tunang dia, zul. yang last sekali tu sedih, sebab asyraf pun kena tembak jugak hahaha adoi memang banyaklah tembak tembak. dan semua ni sebab dendam. 

kalau nak tau cerita sebenar kena lah tengok sendiri ok? sha cerita memang pening sikit. tapi memang worth gila lah tengok cerita ni kat cinema sebab sha selalu lepas tengok movie kat cinema mesti menyesal tak sudah, rasa rugi duit tapi yang ni tak. kalau ajak pi tengok lagi pun sha mau hahaha. sha bagi 13.5/10 bintang! 

movie date semalam! ❤


You Might Also Like

15 Comment(s)

  1. Ramai yang memuji cerita ini serta lakonan pelakon-pelakonnya.. Syabas buat mereka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best kak, sha sampai taksempat nak menguap haha

      Delete
    2. Ala.. tak berpeluang nak tengok kat panggung.. Maybe beli kat Astro First je nanti..

      Delete
    3. camne nak nguap, dik.
      disajikan dgn fattah amin :)
      hensem guy yg trending di mesia skang kan hi hi hi

      Delete
  2. Amboi tinggi bintang sha bagi tu. Ramai juga yg dah tgk movie ni. Kak ana tggu dkt astro first je lah. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe sebab best sgt😂 rasa nak tgok untk kali kedua

      Delete
    2. sama la kita, ana.
      astro first ajer nanti ...

      Delete
  3. part fattah amin je best dalam movie ni hahaha

    ReplyDelete
  4. dah tengok! memang best sangat, jln cerita x bosan, fattah amin pun best hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan! ada orang rate 2/10 hahaha sedih betul

      Delete
  5. wahhh
    tinggi sangat rate 13
    hahaha

    ReplyDelete
  6. wow, 13.5 / 10.
    terbaik sgt ni ekk?
    aida tak minat nonton filem by anak2 yusof haslam genre yg gini.
    rasa mcm sama aje kot mcm yg lain-lain.
    nak suh diorang buat citer gaya lain plak la.

    ReplyDelete
  7. Lama Rosyam Nor tak berlakon. Nak kena tengok ni hee :) Ramai kata best. Hee nak kena tengok ni.

    ReplyDelete
  8. Tengok belakang tadbir ia cam best tapi tak berpeluang p tengok lagi heheh

    ReplyDelete

Followers