BUSIEST MONTH!



Assalamualaikum.

BUSIEST MONTH! | Hi.... helooooo. rindunya nak membebel kat sini...... rasa macam nak cerita semua benda dalam satu entry hahaha. bulan ni busy gila mengalahkan pm (eh hehehe). begini ceritanya, insyaAllah kalau takdak apa apa rintangan hujung bulan ni nakpi bercuti kat langkawi hahaha harap harap jadilah. so bila nak cuti banyak hari mestilah kena settle semua dulu kan?


start dari 1 Mac, pukul 10 pagi sha dah sibuk dengan pendaftaran darjah 1. so sapa nak suruh sha tolong isi boleh la rojer hahaha. sebenarnya tak mudah ya nak isi tambah tambah bila internet slow, sistem lembab, buku imunisasi tah kemana. sha ambik upah isi benda ni siap print. sekarang dah pro bab bab imunisasi walaupun masih belum kahwin...... takpalah belajar kan. haritu masa 1 Mac kan, 9.45 pagi orang dah datang tanya boleh tolong isikan tak hahaha sha pun bukak lah laman web tu, dia cakap "sistem akan dibuka pada pukul 10" something like that la, lawak kot, tunggu sistem pulak kita. since that day sha memang letih setiap hari tanpa gagal! lepas isyak je terus dibual mimpi indah by amira othman.

ok. pastu 10 Mac haritu ada sambut birthday anak cousin tapi sha kerja huhuhuhuhu balik semua makanan dah habis, sempat selfie je. dan harini, 12 Mac dan hari hari akan datang semoga sha lagi sibuklah hahahaha. biar bersibuk sibuk dahulu, bertenang tenang kemudian. 

ok bai :p 

6 comments:

  1. Akak isi yang darjah satu tu belah petang dalam 6.30 camtu.. memang lancarlah.. kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6.30 dah habis office hour haha memang sabar banyak jelah isi benda ni

      Delete
  2. Moga semua urusan Sha berjalan lancar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnkyoU! may Allah ease everything for u too <3

      Delete
  3. akan ada masa nyer kita ni busy ngalahkan YB ahli parlimen :)
    nak buat tu ini tak nyempat kan.
    takpe. bila free nanti sambung la pe patut,shafyqah.

    ReplyDelete
  4. Haha seronok baca ramai org sibuk daftar yang untuk anak masuk darjah satu tu. Eksited pulak kite hhe.

    ReplyDelete