LIRIK DI MATAMU | SUFIAN SUHAIMI



LIRIK LAGU DI MATAMU | SUFIAN SUHAIMI

apakah kau coba untuk menafikan
keikhlasan hatiku padamu
betapa ku mencoba
mendapatkan secebis kasihmu

apakah kau tak mampu tuk menentukan
diantara kaca dan permata
betapa telahanmu
memaksa ku mengundurkan diri

dan tak seharusnya aku 
bertemu dirimu di dunia ini
dan kau membuang diriku 
sesuka hatimu dan memilih dia

dan ku tersandar begini
meratapi hati yang telah dilukai
aku sedar betapa hinanya 
ku di matamu

namun jika ku diperlukan
dan diterima
izinkan aku menagih kasihmu

namun jika ku ditolak
tak diperlukan
buang segala tentang ku

dan tak seharusnya aku 
bertemu dirimu di dunia ini
dan kau membuang diriku 
sesuka hatimu dan memilih dia

dan ku tersandar begini
meratapi hati yang telah dilukai
aku sedar betapa hinanya 
ku di matamu............

8 comments:

  1. Dah dengar lagu ini.. Tak berapa minat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat lagu ni sebab kena dengan situasi ja kak😂

      Delete
  2. best gila lagu ni! Tak sabar nak tunggu official release :D

    ReplyDelete
  3. okey la lagu dia..ada tgk kat ig pian ni haritu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu yang dah banyak cover padahal yang betul tak keluar lagi haha

      Delete
  4. One of my latest fav song ❤

    ReplyDelete