PRINT GAMBAR SEBAGAI KENANGAN

Assalamualaikum and hi!


siapa sini suka selfie? πŸ˜‚πŸ™ŒπŸ™‹ pergi mana mesti nak ambik gambar? mestilah kan? buat kenangan kan semua tu. best tau bila dah lama tak berkumpul or takpergi tempat tu, tengok balik gambar sama kawan/family dapatlah ubat sikit rindu tu kan hehe. sha n the geng memang suka selfie. taktaulah bila jumpa, bila je takselfieπŸ˜‚ so sha pulak suka print gambar gambar kitaorang macam kat atas ni πŸ‘† print atas kertas A4 je sebab dulu pernah print atas kertas gambar tapi mcm takcantik sangatπŸ˜‚ sha try print atas kertas a4, eh cantik pulak hahaha lepas tu tunjuk kat kawan kawan, semua mintak nak print lah gambar family la, gambar kitaorang la. so atas ni gambar masa raya haji haritu, raya first dan kedua oh dan gambar sha dgn adik sha. dalam bilik sha ada satu tempat ni untuk letak gambar la. dah penuh dah πŸ˜‚ kena cari tempat baru lah pulak, tapi rasa macam kalau beli album pun ok kan? lagi boleh letak banyakkan. 

disebabkan harini sha rasa macam baik hati sikit hihi sha rasa nak bagi lah 1 set (9 keping gambar) print your own picture. okay tak? sha bagi kat top commentor ye? siapalah top commentor untuk bulan ni hehehe 😘❤ nanti hujung bulan sha bagitau siapalah orang yang bertuah tu. selamat malam ✨

17 comments:

  1. best bila print gambar, tak yah susah2 bukak fon dah. kadang2 fon senang hilang. hehe

    ReplyDelete
  2. Alamak.. bestnya.. teringin jugak..

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyaa. mmg cntik gmbar mcm ni kan.. busyra ada buat mcm ni dkt blik.. gantung dkt dinding. hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik.. rajin pulak tu. Tpi pic kenangan memang harus disimpan, lebih2 lagi yg boleh dibelek secara fizikal kan?

    ReplyDelete
  5. Alamaknay.. kena jadi top komentor dekat blog nie... fuhhhhhh

    ReplyDelete
  6. print gambar ala polaroid pastu gantung dekat tali dan sepit tu. cantikk

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak ada gambar print, simpan kat phone n laptop je. Kalau hilang x dek dah gambaq kenangan kan..huhuhu

    ReplyDelete
  8. I do enjoy taking photos with a polaroid. nice pics btw! :)

    ReplyDelete
  9. Akk pun suka print gmbar...
    Ya lah kalau asyik simpan dlm fon ja bnt memory full kita pi delete sayang plak kan...
    Especially gmbar anak2 akk...
    Syg sgt2

    ReplyDelete
  10. Sekarang cara lama in makin menjadi trend lak orang suka print gambar dan letak kat tempat exclusive sebab kalau simpan softcopy susah nak tengok balik betuk tak feelnya tu lain...

    ReplyDelete
  11. Macam gambar polaroid pula. Saya pun suka print" gambar ni

    ReplyDelete
  12. Uihh dah lama akak tak print gambar tau. Ada je dalam hard disk, handphone. Better print sebelum hard disk corrupt dan semua memori Indah hilang camtu je. Kan?

    ReplyDelete
  13. Rabia cuci gambar dekat kedai gambar.berpuluh2 juta gambar hehehe.

    ReplyDelete
  14. Hadiah yang sering dikasih sama ica dulu nih. Sayang tapi, skrang udah gada gtau kemana :(

    ReplyDelete