BARANG DI LAZADA RM1?

Assalamualaikum

Pagi ni kat tempat sha hujan, hujan lebat dari pukul 5 pagi tadi tapi sekarang hujan renyai renyai je . tengah belek belek group di whtsapp ada orang cakap kat LAZADA ada barang RM1 uolls. barang apakah? barang dari Taobao. tapi bukan semua baranglah RM1, ada sesetengah barang je. tapi sha malas nak usha usha kang terbeli haha -_-  disebabkan sha taknak beli, sha nak share jelah dengan korang









kalau rasa ada yang berkenan boleh lah pergi merisik pagi pagi ni kan :p tapi postage dia Rm7+ tapi kalau beli RM60 keatas free pos. ha okaylah tu, jom sambung kerja hehe


9 comments: