Assalamualaikum

GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM | Hi! takda angin takda ribut tiba tiba rasa nak buat giveaway kat blog! lama betul takbetul giveaway hihi. malas nak sembang banyak, meh ikut syarat mudah ni!


Syarat - syarat untuk join :

1. Copy banner diatas dan buat satu entri "GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM" 

2. Dalam artikel tu, boleh cerita Apa impian raya korang untuk tahun ni. kalau takda apa nak cerita, pun ok je hehehe

3. Kalau rajin, bolehla follow blog saya dan juga follow di media sosial yang lain. Kalau rajin lagi boleh la klikkan iklan di blog saya ><

4. Ok last, komen link penyertaan korang di ruangan komen entri ni!

Tarikh Penyertaan

20 April 2021 hingga 30 April 2021 (10 hari)

Hadiah


Comelkan hadiah ni?! Ha kalau korang menang, korang dapatlah air humidifier ni, boleh pilih nak pink ke putih ๐Ÿ˜

incase kalau sorang je join giveaway ni, automatik dia dapat hadiah ni. boleh macam tu? hehehe bye!