TWITTER DI PC DAH ADA NIGHT MODE


Assalamualaikum.

Tadi masa tengah buat kerja, nak rehat kejap bukak lah twitter di pc. sesiapa yang ada twitter mesti tau kan, app twitter menyediakan night mode tapi sha tetap guna yang biasa hehe rasanya yang guna night mode ni yang jenis bertweet tweet sampai ke pagi kot. sha sekarang dah hadkan dah waktu bermedia sosial hehe. berbalik kepada tajuk tu, sha login je twitter terus naik *try night mode* something like that la, sha pun terus try

yang biasa 

 night mode
korang suka yang mana? sha jarang dah main twitter haha dulu masa zaman takdak kerja nak buat memang hadap twitter lah. tapi twitter antara app wajib diinstall di phone hahaha. ada twitter? followlah sha @shfyqhazhr

6 comments:

  1. Wahhh.. Kak ana tak pernah guna PC buka twitter. Tapi guna PC lagu bagus dr apps kan sha sebab boleh tau sapa unfollow kita semua kan.

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ingatkan dekat fon je.. dekat pc pun dah boleh ye.. maklum lah da lama tak aktif dekat twitter..

    ReplyDelete
  3. Memang terbaik untuk guna mode ni pada waktu malam. Untuk elakkan mata kita daripada terkena blue light effect.

    ReplyDelete
  4. Night mode style sikit. Memang suka guna mode ni tak kira kat pc or anset

    ReplyDelete
  5. Kalau twitter mai selalu guna phone je, hihi. Mmg wajib pasang night mode ni kalau tidak sakit mata sbb scroll twitter pun sebelum tidur je, haha.

    ReplyDelete