LAGU RAYA 2017

5/31/2017
Assalamualaikum, SOURCE : GOOGLE harini dah masuk hari ke 5 kita berpuasa. rasa sekejap je kan? kat wall FB dah banyak share lagu r...Read More

MY BAD HABITS

5/23/2017
Assalamualaikum and hi! sha rasa kan, sha kena update blog lepas tu cakap takde mood lah nak berblogging, takde hatilah nak berbl...Read More

KLON KINDER JOY

5/10/2017
Assalamualaikum. tadi masa sha tengah jalan jalan pastu singgah kat blog lain, sha ada terjumpa satu entry mengenai kinderjoy klon. sha ...Read More

FACE APP

5/02/2017
Assalamualaikum. selamat bekerja semua hehe kalau korang jenis suka scroll FB or IG mesti akan jumpa macam bawah ni taktahu...Read More