Friday, 3 June 2022

UPGRADED TO 11!

11 comments

Assalamualaikum

UPGRADED TO 11! | Hi! salam jumaat. ni cerita jumaat lepas, biasalah saya ni kalau dah basi baru nak cerita haha tapi nak juga cerita, nanti free free seronok je baca kisah dulu dulu. sesaja je mintak kat adik, nak beli phone baru haha padahal phone sebelum ni yang masuk dalam mesin basuh tu ok je lagi (BACA SINI)

UPGRADED TO 11!

tapi disebabkan haritu balik raya seronok pakai wide lens kawan punya, rasa nak beli iphone baru tapi taknak 13 sebab nak beli 14 eh eh hahaha! so mintaklah 11 kat dia, dia cakap ok then terus transfer duit 😭 ya Allah please protect my brother at all costs! teruslah petang tu pergi beli dengan SIL hehe suami suruh ambil warna hijau tapi kita nak purple, dah sampai memang takde hijau yuhuu!



mesti kalau abang jual phone tu tau saya pakai XR dan upgrade 11 dia pelik hahah tapi tulah kan, kalau dah nak memang nak la cerita dia :p harap harap lepas ni lagi rajin la nak buat content padahal dah berapa hari ig tak berupdate.

bila dah ada phone baru ni mulalah misi mencari casing baru haha! oh btw XR tu suami pakai hahaha bising dia asyik pakai phone bekas saya je, tapi takpe cakap kat dia, murah rezeki nanti XD

siapa sini geng 11? hehehehe

11 comments:

  1. saya pakai ip7 lagi LOLOLOL. Knape x beli 13?

    ReplyDelete
  2. wahh demi kerja kita perlu hp yang boleh ambil gambar cantik dan storage besar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas beli phone terus malas nak buat job :/

      Delete
  3. Hahaha.. ayat last paling win. Sama macam Fiza, suami selalu pakai bekas Fiza.

    ReplyDelete
  4. Wuhuu skang pakai 12, tapi merindui 7+. Entah tak tahu kenapa hahahha

    ReplyDelete
  5. Teringin juga hendak pakai iPhone. Nak cuba siri SE. Semoga tercapai hasrat.
    Baik adik lelaki awak bagi duit :)

    ReplyDelete
  6. Best ek ur brother.. ni mesti akak pun selalu belanja kan.... Alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete