OCTOBER HAUL 1.0


Assalamualaikum

OCTOBER HAUL 1.0 | Hi korang! selamat berhujung minggu kepada yang bercuti harini dan selamat bekerja kepada yang bekerja/kepada yang ada kelas hehe. harini sha nak share dengan korang barang barang yang sha beli - sha ni boleh tahan jugak boros dia tau :3


selalunya sha akan shopping online je sebab kalau shopping kat mall, sha sayang gila nak keluar duit tapi kalau shopping online kejap je tengok tengok tetiba buat bayaran hahaha :3 selalunya kalau shopping online, sha akan shopping kat SHOPEE sebabnya memang barang barang situ murah gila! dan selalunya oklah bila sampai, cuma sekali je barang rosak huhu. tanpa membuang waktu lagi! jom tengok apa sha beli

1. HANDBAG & PURSE


2 Handbag & 1 Purse

biasalah perempuan, berbeza sikit dengan laki. laki kalau selagi wallet tak terputus dua memang takkan beli baru, kalau sha pulak jumpa purse baru yang cantik di mata terus nak beli pastu tetiba timbul alasan purse lama tak muat letak phone la, slot card sikit la hahaha. handbag tu pulak beli sebab nampak cantik :p dan salah satu tu sha akan jadikan hadiah untuk GIVEAWAY PLANNER 2019 SILA JOIN OKEYYY

2. PLEATED LONG PANT


tetiba dapat nur yang teruk gambar seluar ni tapi malas dah nak ambik semula hahaha maaf lah ye kalau mengganggu mata. ha! seluar ni dah lama berkenan sebab tengok kawan pakai haritu, tapi duk cari takde yang plus size- biasalah kitakan comel :p pastu duk scroll scroll ternampak! apa lagi add cart bayar terus. sampai ja terus taksabar nak balik hahahaha. best wey kain dia! takpanas! mur mur je harga dia sebab tu sha beli hahaha


dua barang ni jelah untuk kali ni, another haul akan update lagi - for sure before november hahaaha sha update barang ni sekali sebab dia sampai pada hari yang sama hihi~ bye!

30 comments:

  1. Lawa beg tu. Nak join giveaway sha tu la hihi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe itulah, walaupun murah tapi berbaloi!

      Delete
  3. Syira pun suka beli dekat shopee. Mostly beli blouse dgn baju baby 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha suka beli jenis jenis ni, kononnya beg gi jalan lain, gi kenduri lain last last bawak beg lama jugak ><

      Delete
  4. Handbag purse Dan pant mmg feveret mama kalau bershopping... Good choice

    ReplyDelete
  5. Aihh kalau tiap bulan sha ada haul dan berjaya catchup i'm so jealous lahhh haha (ira dalam mood jimat nii T.T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha menabung! hahaha nak beli apa semua menabung hehehe

      Delete
  6. membeli online ni memang addicted..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu haha kadang taksedar tetiba dah order

      Delete
  7. sama! kaella dari bulan july plan nak beli handbag baru nak bawa pergi kerja tapi dek kerana sibuk sampai sekrang tak beli lagi.

    ReplyDelete
  8. Sebab beli online kadang-kadang ada offer..rugi kalau tak beli betul tak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, kalau shocking sale kat shopee memang murah gila

      Delete
  9. Handbag tu lawa.. Baby blue ke tuu 😍

    ReplyDelete
  10. Hi! I know this is kinda off topic however ,
    I'd figured I'd ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a
    blog article or vice-versa? My site covers a lot
    of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit
    from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail.
    I look forward to hearing from you! Terrific blog by the
    way!

    ReplyDelete
  11. Hi there! Someone in my Myspace group shared this site with us
    so I came to look it over. I'm definitely enjoying the information. I'm book-marking and will
    be tweeting this to my followers! Superb blog and superb style and design.

    ReplyDelete
  12. harap menang sling bag tu..nasib k.fiezz mmg dah joint GA sha ni tau..hehe..

    ReplyDelete
  13. Lawalah beg tu.. Dah joint GA Sha.. kikiki..

    ReplyDelete
  14. shopee memang best! mostly murah je...kalau nak cari cover fon, memang shopee banyak yang lawa lawa!

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/movie-review-always.html

    ReplyDelete
  15. Shopping kat shopee memang kelabu mata semua nak tau.

    ReplyDelete
  16. pompuan dan beg mn boleh dipisahkan ;-)

    ReplyDelete
  17. 1.0? Macam akan ada October haul 2.0 je? :)

    ReplyDelete
  18. samalah kita, kalau nak shopping kat mall rasa sayang gila nak keluar duit tapi banyak perabis kat online shopping..hahaa

    ReplyDelete
  19. suka tgok brg2 online tp xda alamat nak post brg huhu sedih~

    ReplyDelete