NAIKKAN PV BLOG DENGAN UPDATE HARI HARI

8

Assalamualaikum

NAIKKAN PV BLOG DENGAN UPDATE HARI HARI | Hi! fuhh banyak hari juga eh tak update blog sebab takda idea nak update apa haha rutin harian semua sama je, jadi takkan hari hari nak cerita benda sama. saya ni bila ada suami kat rumah memang malas nak mengadap tablet ni, ada je suami nak ajak buat untuk rumah, tanam pokok bunga lah, sapu laman lah, deco akuariumlah hahaha

NAIKKAN PV BLOG DENGAN UPDATE HARI HARI

disebabkan beberapa hari saya update secara konsisten which is 1 artikel setiap hari, saya perasan yang saya punya PV naik. mungkin juga PV saya naik disebabkan saya baru tukar template blog, yang lebih simple dan ringan (mungkin).

ingat lagi dulu dulu masa nak hias blog, mesti macam hari raya haha semua benda nak dipasangkan biar nampak blog cantik walaupun loading lama gila! tak kisah time tu, letak lampu lah, anak panah muka sendiri lah, letak snow jatuh la dan taklupa juga list lagu XD rindu pulak blog time tu, meriah je haha tapi time tu update tah apa apa, semua blog post time tu semua kat draf dah hahaha, tak kuasa nak biar orang baca hahaha rasa macam sendu sangat :3

by the way sebelum saya tukar template haritu, saya ada check website performance saya di website https://gtmetrix.com/ dan result yang saya dapat ada D hahaha tanjat boboi time tu sebab ingatkan blog sebelum ni ok, pastu terus tukar template, alhamdulillah dah B, kena rajin sikit kalau nak dapat A tapi saya malas so apa boleh buat hehehe

sebenarnya saya macam tengah rajin nak edit blog haha tapi taknak ubah dah template blog saya ni, korang ada tak yang nak tukar template tapi takrajin/takpandai, meh pm saya kat IG saya nak tolong hehehe <3 free je, doakan saya je dah cukup ehek


bye!

Tags

Post a Comment

8 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. salam jumaat... terus check jugak performance blog sbb 2 bln ni sy pun dh jarang update & jarang blogwalking.. hehehe.. lepas ni sy update k.. hihihi

    ReplyDelete
  2. struggle juga untuk PV sejak PKP dah habis ni. Semoga kita semua istiqamah dalam terus update blog dengan isi bermanfaat dan santai! ;)

    ReplyDelete
  3. Mood nak update agak malas sekarang ni, hujung tahun agaknya

    ReplyDelete
  4. berbulan dah aida x update blog hu hu hu...
    naik keje lepas pkp, memang xde masa :)
    tq share. moga ada la kerajinan update tiap hari pasni.

    ReplyDelete
  5. Ikutkan memang nak update hari-hari tapi itulah busy dengan keje dan tanggungjawab hakiki

    ReplyDelete
  6. tgh cuba update setiap hari selepas blog lama ammi di"kubur"kan oleh blogger. ni kene start back from 0.. mujur kawan-kawan semua sporting.

    ReplyDelete
  7. Tak dinafikan, PV better lagi kalau update setiap hari. Tambah lagi template yang bagus. Tahniah dapat B, usaha lagi dapat A pulak :)

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !