Subscribe to my Newsletter

JADI PELUKIS PRO BILA DAH BOSAN!

Assalamualaikum

JADI PELUKIS PRO BILA DAH BOSAN! | Hi! Dah lama sangat rasanya kat rumah ni sampaikan dah habis benda dah nak buat. try senaraikan apa lagi yang takbuat? kemas bilik? ubah almari? kemas dapur? macam macam lagi lah!

Nak dijadikan cerita haritu tengok kat tiktok tutorial lukis gambar pakai app kat phone. ye awak, lukis pakai app jelah mampu, kalau lukis atas kertas, orang lidi saya pandailah hahaha

Mula mula tu memang rasa keras juga la jari jemari saya ni, tapi lama lama dah kurang keras sikit hahaha dari takpandai lukis muka dah pandai dah sekarang ðŸĪŠ nak tengok tak hasil jari jemari gemok saya? meh nak show off hahaha!

first time lukis

first time lukis muka

first time lukis banyak orang dalam satu frame

kening je ada haha

first time lukis full 😂 sekali baju uolls

sekali background

1 frame 4 orang, sekali muka hahaha tapi muka saya tu dah kenapa ðŸĪ§

sebenarnya seronok seronok je lukis, ada juga lukis kat kawan 😂 dan ada juga yang suruh lukis pastu saya lupa haha maaf ðŸ‘‰ðŸ―ðŸ‘ˆðŸ― saya rasa ni terapi untuk saya bila saya bosan ðŸĪŠ nak saya lukis gambar awak? meh pm fb page kita tapi syarat kena like dulu hahaha! jk jk 

okay bye ✨


Post a comment

6 Comments

  1. okayla tu... Mama Yab memang fail habis bab lukis gambar orang

    ReplyDelete
  2. Sekarang trending art macam ni. Berbakat ni. hebat tu guna phone je :)

    ReplyDelete
  3. hhahaaha tgh rajin eh tu main lukis2 hehehe

    ReplyDelete
  4. Eh first time lukis punn dah cantik. Saya ni pakai apps ke pakai pensel ke tetap hancur lukisannya HAHAHAHA

    ReplyDelete