Assalamualaikum

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK? | Hi! tengah tengah malam pun gigih update blog eh? sebenarnya tak senang duduk saya dibuatnya bila tahu yang earning adsense tak bergerak!!

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK?

Sebenarnya korang yang baca blog saya sekarang ni nampak tak ads yang ada? sebab tadi siang saya dah gigih segigihnya masukkan ads macam biasa haha, pening ok main dengan coding ni. saya try buka blog saya di phone sepupu, ada je nampak ads.

EARNING ADSENSE TAK BERGERAK?, muka bingung
cantik tak hasil lukisan bingung saya hahah!

Tapi yang saya pelik sekarang tak naik langsung earning saya dari hari saya tukar template blog 😫 agak agak sebab template tak okay ke? template boleh kacau adsense eh?

Walaupun earning hari hari kita takdelah banyak mana tapi boleh la kan daripada takda langsung ni πŸ˜‚ korang pernah tak jadi macam ni?

malam malam pun pening dengan masalah gini 😫 dah google tapi macam takdapat jawapan yang saya nak huhu

tidur dululah, esok sambung fikir πŸ₯Ί