KUNDAL MACADAMIA ULTRA HAIR SERUM (WHITE MUSK)


Assalamualaikum

KUNDAL MACADAMIA ULTRA HAIR SERUM (WHITE MUSK) | Hi korang! macam mana puasa? macam mana life sekarang dengan PKPB? semoga baik baik saja ehek. harini sha nak share dengan korang produk yang sha tengah guna dann sha suka!


Walaupun kita berhijab tak semestinya kita kena abaikan kecantikan mahkota kita iaitu rambut kan? taknak la bila bukak je tudung terus bau kepam πŸ˜… boleh pengsan kalau orang lain bau kan?!

sebenarnya sha dah lama cari serum untuk rambut since yang lama dah habis dan susah nau nak mencarinya πŸ˜‚ sebaik ada yang ni, senang je nak dapat boleh beli kat Guardian! siap boleh beli online Guardian lagi, korang boleh klik SINI kalau nak beli ok?!


ehhh belum cerita apa apa dah suruh beli πŸ˜‚ nampak tak cemana bestnya serum rambut ni? korang takpayah nak pening pening ha boleh terus beli je sebab sha yakin dan pasti korang pun akan suka πŸ₯°

apa yang sha suka pasal serum rambut daripada Kundal ni, bila apply je kat rambut terus rambut jadi lembut je walaupun sebelum tu rambut kering dan keras πŸ˜‚ dah la rambut jadi lembut pastu bau wangi dia memang buat korang rasa nak pakai hari hari tau πŸ˜† tekstur serum ni juga takberminyak sangat, i like 😍😍


tadi masa lepas mandi, sha duk apply la serum rambut ni pastu cousin tanya apa yang wangi tu? cousin sha ni lelaki tau, sha pun bagi jelah dia try. bila dia apply je kat rambut dia terus dia cakap "uish lembutnya rambut adik, tadi rambut adik keras" πŸ˜‚ lalu dia pun panggil la sepupu sepupu yang lain datang cuba 🀦🏼🀦🏼

tapi tak kisah sangat pun sebab sekali pump pun dah boleh guna untuk satu kepala kalau kepala lelaki la πŸ˜‚ kalau jenis rambut tebal kena apply dua tiga kali jugak la bagi kena satu kepala hahaha! harga pulak murah sangat pada sha kalau dengan 100ml ni, kalau korang kumpul sehari singgit pun tiap bulan boleh beli tau! hahaha


serum ni ada banyak jenis wangian tau, jadi korang boleh la pilih ikut wangian mana yang korang suka πŸ₯° untuk makluman korang, Kundal juga ada beberapa produk lain! korang boleh check kat website dorang ok? 😍 

Website : KundalGlobal
Instagram : @kundalmy.official




5 Comments

  1. White musk? macam nama perfume body shop pula hehe.
    Nice sharing! :)

    ReplyDelete
  2. timm suka dgn serum2 yg wangi2 ni, rasa best je tambah2 kalau pakai tudung, nnti inner wangi jer..

    ReplyDelete
  3. uit, esok kena pergi guardian, dekat ofis je tu, kebetulan tgh cari serum juga ni. tq for info sis 😍😍

    ReplyDelete
  4. Baca tajuk akak ingat kuih ke apa... maklumla macadamia kan kacang heheheh

    ReplyDelete
  5. Nak cari serum rambu. Rambut kering,kasar,semualah pakej. Geram je rasa. Tp dulu pakai minyak kelapa legend tu lembut. Cuma berminyak. Kepala gatal. Dlu beli serum tp end up rambut kering juga. 🀣 maybe ada kaitan dgn gaya hidup..ye dak

    ReplyDelete