ONE DOWN, FOUR TO GO!


Assalamualaikum

ONE DOWN, FOUR TO GO! | Hi, tetiba rasa dah besar pula bila lalui fasa ni. taksangka sekarang dah 23 dan dah ramai pun kawan kawan yang mula kawin dan dah ada pun dah ada hikhik. saya? doa baik baik jelah :p


so jumaat lepas, sorang kawan baik sha dah ke next step. ikutkan memang nak gi rumah dia seawal mungkin haha tapi makcik pula buat kenduri juga pagi tu, ada bacaan yasin. so lepas settle kat rumah makcik terus balik rumah siap siap then pi rumah leka. pihak lelaki nak datang pukul 3 macam tu dan pukul 2.40 baru dia hegeh hegeh nak pakai inai putih hshshshs tapi alhamdulillah, everything went well ❤️❤️ semua takpercaya dia yang ke next step dulu sebab dia paling diam haha tapi memang yang diam eh kahwin dulu? menyesal selalu bising T______T sha share lah sikit gambar yang sempat sha ambik pada hari kejadian haha jadi photographer tak berbayar jap

shot on reno 8

shot on reno 8

shot on huawei ____

shot on reno 8


kita dua orang je yang free haritu, awa kerja hari jumaat dan kebetulan kawan dia yang dekat dengan dia pun tunang 14/12 so takbalik. mira pula pak sedara dia nikah haritu. jadi kami dua jelah yang sentiasa free kakakah! oklah sampai disini sahajalah, tunggu jelah siapa pulak lepas ni~





7 Comments

  1. insyaallah...lepas ni kena senyap sikit mana tau bulan depan awak pulak tetiba bertunang dik haha

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. alhamdulillah. semoga dipermudahkan urusan jodoh sis, aamiin ^_^

    ReplyDelete
  3. Banyak happen tau orang diam ni selalu naik pelamin dulu dari yang banyak mulut hahaha. apapon tahniah buat beliau.

    ReplyDelete
  4. tahniah buat kawan Sha, takpe muda lagi tuh 23tahun, insyallah nanti sampai seru lah Sha pula menamatkan zaman bujang

    ReplyDelete
  5. haha..aduh gelak baca ayat sha. menyesal selalu bising. haha. sabar sabar. nanti sampai lah jodoh tu. eh dah ada kan. okey, bila nak ikut jejak macam kawan sha ni.

    ReplyDelete
  6. Cantik pula inai warna putih tu..

    ReplyDelete