BOTOL AIR DARI SIGG SESUAI UNTUK TRAVEL


Assalamulaikum

BOTOL AIR DARI SIGG SESUAI UNTUK TRAVEL | Hi, siapa sini kalau gi mana mana mesti nak bawak botol air? kadang kadang tu bukannya taknak beli air kat luar tapi kadang kadang harga dia boleh tahan parah jugak πŸ˜‚ pernah haritu beli air kosong kat satu tempat ni, botol kecik ok RM2.00++ KO RASA? 



tapi mesti banyak jugak fikir kan, kalau bawa botol untuk jalan jalan/travel tak leceh ke? yelah sebab kena pegang sepanjang jalan korang pergi. kalau macam sha ni, jumpa benda cantik ja mesti nak ambik gambar, dah satu hal kena susahkan orang lain untuk pegangkan botol. hehehe jangan risau, sha dah jumpa botol yang ringan tapi still cantik untuk dibawa keluar ✨

SIGG MENJADI PILIHAN 

haritu masa rancang nak ke Penang, sha pun duk mencari lah botol air mana nak bawak, sebabkan sha punya botol air kebanyakkannya berat even takda isi air pun & finally sha jumpa botol air dari SIGG ni πŸ™‰✨



Mengenai Botol Air

✨Brand : SIGG
✨SIGG Feathers White
✨0.6L 
✨BPA& Phthalate Free Ingredients
✨Sesuai untuk kegunaan sukan, backpack, day trips, work trips & kegunaan harian


KENAPA PILIH BOTOL AIR DARI SIGG?


sebelum botol ni sampai, takut jugak andai kata botol ni berat sebab kalau tengok berdasarkan gambar mmg nampak berat tapi alhamdulillah ringan gila!!! kalau korang perasan kat penutup botol ni ada tempat untuk memudahkan kita memegang botol kan, haaaa mmg mudah la nak ambik gambar sambil pegang botol pun! senang je nak bawak kesana kesini. selain dari tu, corak pada botol juga main peranan, simple yet nice πŸ˜› berselera sha nak minum air kosong tauu! 

KAT MANA NAK DAPATKAN?

kalau korang berminat dengan botol ni / korang nak tengok botol corak corak lain, korang boleh usha kat sini πŸ‘‡πŸΌ 


jangan lupa masukkan kode ni untuk dapatkan rebate RM10 (SIGGRM10)


8 comments:

  1. yang penting, mudah nak amek gambar sambil pegang botol..hahahahhaha

    ReplyDelete
  2. bentuk dia & ada kelebihan tmpt pegang tu, sangat praktikal...design pun betul, memainkan peranan tau...cam kita pompuan ni suka design yg cantik2..lagi semangat nak minum air selalu walaupun air putih je..hehe

    ReplyDelete
  3. tingat pulak tumbler guba dari sek da pecah.. lama tu simpan. tapi suka jugak jenis cemni design pun lawa.. cuma sejak tumbler tu pecah.. malas nak usung botol air..

    ReplyDelete