DOMINOS PIZZA WITH COUSINS!


Assalamualaikum

DOMINOS PIZZA WITH COUSINS! | Hi korang! First of all, Selamat Hari Malaysia - 16 September! korang cuti ke kerja harini? sha cuti yay! best betul bulan ni, kerja kejap cutinya banyak :p jadinya cerita yang harini sebenarnya cerita minggu lepas :p mulanya nak gi makan kat kedai lain, dah lama jugak sha teringin nak makan kat kedai tu tapi sayangnya kedai tak bukak T_T takdak rezeki la kot kan. jadinya kitaorang decide nak makan dominos! yeah pizza4lyfe

DOMINOS PIZZA TANAH MERAH

masa kitaorang sampai situ takdak orang lagi, jadinya kitaorang orang first yang diambil order tapi lama jugak la order tu nak siap. dah la masing masing laparrrrr sebab tak makan kat rumah, nak makan luar hahahaha.dalam 10 minit baru order dapat, but sokay walaupun lambat tapi berbaloi~

happy me hahahaha

ini semua bukan makan sorang ye seperti di caption ig hahaha, kitaorang keluar tiga haritu, tak sangka boleh order 2 bijik piza! sebab haritu keluar dengan geng, order satu je patutla tak kenyang hahaha

antara yang diorder

takboleh nak ambik gambar beria sangat, orang sebelah asyik pandang je hahahaha takbest kan? padahal benda biasa lah kalau ambik gambar sebelum makan (eh!)

yang ini extra cheese - nak nangis kelaparan boleh tak?


popcorn ayam + cheese - ni pun sedap gila! sha memang suka giladengan popcorn ayam muahehehehe

tolong bagitau jap apa nama dia - sedap wey! makan panas panas terus rasa nak bukak kedai roti


ini ayam entah lah sebab cousin yang pilih - sedap jugakla tapi popcorn tadi sedap lagi :p


yang ini dah sampai daerah lain dah ni, tetiba ada tasik hahaa! sedap jugaklah tapi sebab dah sejuk kureng sangat. kalau makan sana mesti lagi ok


totol lost haritu : RM 72.20 - tapi berbaloi! sha suka makan di dominos berbanding di pizza hut hehehehe (helo dominos bagilah saya job review pasni :p) pizza di dominos memang kena dengan citarasa sha, dominos tak kedekut hahahaha! lagipun dominos selalu ada promosi, memang dapat berjimat sangat dah kat situ. btw korang suka yang mana? 

ps; abang yang ambik order haritu handsome :p 





12 comments:

  1. Lama x layan Domino's..best ninlayn sambil cuti2..akak tengah xde selera..akan sikit utk makan ubat..tgok pizza tu terus lapar

    ReplyDelete
  2. Sedapnya! Terliur kita. Hahaha. Kita dah lama tak pergi dominos sebab agak jauh dari rumah. Biasanya kalau kita pergi suka try set yg tgh promosi. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak makan Dominos. Sedapnya T^T

    ReplyDelete
  4. Amboi shaaaa banyaknya makannnn. Akak pulak lama da tak makan dominos. Kalau duk BP dulu selalu sgt order online.

    ReplyDelete
  5. MN pun suka dominos sebab tak muak langsung bila makan berbanding dengan pizza

    ReplyDelete
  6. wahhh bestnya dapat celebrate dgn cousin.

    ReplyDelete
  7. amboi sempat menjeling abg yg amik order..kemain tau anak dara ni..cuci mata sekali..hehe..asben k.fiezz pun prefer dominos dari pizza hut...

    ReplyDelete
  8. tak pernah lagi rasanya order popcorn tu. tapi kalau ayam tu selalu gak sebab sedap.

    ReplyDelete
  9. lama tk mkn domino pizza..skarang tgk promo ada extra cheese free tk silap

    ReplyDelete
  10. Dah lama tak pekena domino...tetiba teringin pula.

    ReplyDelete
  11. Dominos memang lagi sedap dari Pizza Hut.. Akak pun suka.. tetibe rasa cam nak gi Dominos..

    ReplyDelete