KEKALKAN BERAT BADAN DENGAN IMAAN FRUITEA DAILY DETOX


Assalamualaikum

KEKALKAN BERAT BADAN DENGAN IMAAN FRUITEA DAILY DETOX | Hi korang! siapa sini azam tahun 2018 dia nak turunkan berat badan or kekalkan berat badan? dan sekarang dah bulan 8 tapi berat badan bukan makin menurun tapi menaik? hahahaha kalau ya, kita geng!!! tambah tambah pulak baru lepas raya pulak kan? ketupat rendang lemang mana boleh tinggal kan? :p walaupun lepas raya puasa haritu ada niat nak turunkan berat badan masa raya haji ni huhuhu malangnya hanya tinggal mimpi disiang hari~

IMAAN FRUITEA DAILY DETOX BY IMAAN SUCI WORLD


IMAAN FRUITEA DAILY DETOX adalah 100% gabungan daun teh serta buah-buahan terpilih iaitu Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan Candle Bush. yang bestnya lagi pasal this fruitea daily detox ni, seawal usia 7 tahun dah boleh minum tapi untuk ibu - ibu mengandung tak digalakkan. 


sha seorang yang memang akan detox badan sha tiap hari gitu, sebab sha memang suka makan ikut tekak je hahahaha (jangan tiru aksi ini) so sebelum tido sha semestinya akan minum something yang akan buat sha membuang keesokkan paginya. bila dah terbiasa dengan semua ni, konfirm badan rasa ringan je dan disamping itu dapat turunkan berat badan! macam mana boleh turunkan berat badan? mengikut pengalaman sha sendiri, once minum detox ni kan, badan korang macam perlukan a lot of water, dan dia akan hilangkan selera makan korang a.k.a nafsu makan. sebab tu lah boleh turunkan berat badan! siapa je yang taksuka kan berart badan turun hehehehe


kalau korang nak tau, bila korang minum Fruitea Daily Detox ni dan makan makanan yang seimbang disamping buat aktiviti yang menyihatkan macam bersukan je, jogging ke insyaAllah korang akan dapat capai impian setiap perempuan iaitu memiliki badan yang cantik githewwww. sebab apa sha cakap macam ni? ha korang baca la KELEBIHAN kalau korang minum Fruitea Daily Detox ni :-

-    Mengempiskan perut yang buncit
-    Menyelesaikan masalah obesiti
 -   Lawas dan badan rasa ringan
 -   Menyelesaikan masalah sembelit
-    Membuang angin dalam badan


CARA PENGGUNAAN FRUITEA DAILY DETOX

Rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas.

Tujuan pencernaan – sehari 1 uncang
Tujuan kurangkan berat badan – sehari 2 uncang
Tujuan kekalkan berat badan – 3 kali seminggu


MY HONEST REVIEW : tbh sha selalu detox badan guna greentea je sebab kenot telan detox yang jenis ni sebab taktahan rasa dia, bau dia. tapi yang Fruitea Daily Detox ni, sha rasa taksabar pulak nak minum lagi malam karang hahaha. sedap wey! bau dia sedap, rasa takpahit or rasa pelik pelik. yang lagi best dengan setiap pembelian korang dapat botol air macam sha kat atas tu~ 


insyaAllah sha nak stay minum Fruitea Daily Detox ni, mana tau boleh kurus! hehehe doakan sha! so kalau korang pun ada masalah berat badan macam sha, or nak kekalkan berat badan boleh try minum detox ni, konfirm boleh telan macam minum air teh ais (PLEASE PERCAYA YANG SHA JUJUR BENDA NI) ha kalau nak beli korang boleh dm dorang kat ig or kat website dorang ;) pssssss sekarang tengah sales okay baii :p


FACEBOOK : Imaan Suci World






11 comments:

  1. Bagus ini.. Yang penting kena bersenam dan makan makanan yang berkhasiatkan..

    ReplyDelete
  2. Misi nak kurus jugakkk tapi tu lah sllu x berjaya. haha
    produk ni mcm menarik, nti CR nk g terjah website dia

    ReplyDelete
  3. wah ni rahsia sha untuk kurus ya.. best tak rasa dia

    ReplyDelete
  4. Detox memang bagus

    http://www.rahsiaummi.com/rawatan-kayap-menggunakan-supplemen-semulajadi-yang-selamat-dan-berkesan/

    ReplyDelete
  5. konsisten sha..baru berhasil..hehe

    ReplyDelete
  6. konsisten sha..baru berhasil..hehe

    ReplyDelete
  7. Nampaknya zumal masih mampu teruskan azam nak kurus kalau guna produk ni

    ReplyDelete
  8. Rabia suka sangat tengok botol tu...so cute bottle tu..sayang nak guna hehehe..comey sgt bottle tu tau.

    ReplyDelete
  9. terbaek ni. kene konsisten :)

    ReplyDelete
  10. wah bagus ni. detox2 ni mmg bagus untuk kesihatan.

    ReplyDelete
  11. kakliez mmg masalah klau bab detox ni..klau secara naturalmmg seminggu sekali membuang.. dpt detox yang boleh bantu pembuangan macam ni mmg best..

    ReplyDelete