MAKANAN RINGAN DI KEDAI RM2.12


Assalamualaikum

MAKANAN RINGAN DI KEDAI RM2.12 | Hi, kalau korang nak tau tempat kerja sha dengan kedai RM 2.12 ni memang dekat gila haha berjalan pun boleh sampailah. so rehat semalam dah habis makan nasi semua sha pun pi lah kedai tu, kadang kadang taktau pun nak beli apa tapi bila pi mesti akan beli something haha. so semalam memang niat nakpi beli mineral water sebab harini dorang tutup dan sha kerja huhu. ok back to the topic, sha beli lah air mineral dan beberapa makanan ringan 


ni lah 3 benda yang sha dah beli semalam. sebenarnya sha jarang makan benda macam ni sebab one of my brother pernah kena sakit buah pinggang, sejak tu abah macam tak berapa sangatlah bagi makan makanan ringan. disebabkan dari kecil terbiasa macam tu, sampai kebesarlah hahaha. ingat lagi dulu masa tadika, kawan kawan semua gigi patah, balik rumah tanya mak sedara "awat gigi semua orang takdak? gigi kaklong ada ja. gigi sapa yang bermasalah ni?" hahahahaha ok back to the topic. Nips dengan Jacker tu dah selalu beli cuma yang slice potato chips perisa cheese tu ja first time. so benda tu lah sha rasa mula mula sekali.



mula mula buka packaging, not bad la. takdaklah sikit sangat, memang oklah dengan harga RM 2.12. bila first rasa terus sedih haha. takrasa sangat cheese tu, rasa memang rasa tapi takrasa sangat urghh haha terus turn off. gulung gulung bahagian depan tu terus simpan haha. sedih betul. tapi sebenarnya ok ja sebab takbanyak perasa dia guna haha semalam bila lapar makan jugak :p tapi tinggal lah sikit untuk adik yang selalu lapar tu. 

ok bai 

11 comments:

  1. Kikikiki.. Seronok shopping kat kedai rm2.12 nie..

    ReplyDelete
  2. Suka dengan Nips tu, kalau makan tak tahu kenapa jadi ketagih. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Hana memang selalu kena tipu dengan iklan dan muka depan.Hahaha tup2 rasa tak lah sesedap macam dalam iklan.Indah kabar dari rupa je.T_T tapi kalau bab potato chips Hana main grab je kalau nampak kat market.Tak boleh nak say no when it come to potato... hohoho

    ReplyDelete
  4. makanan ringan is a must have during my study time. hehe

    ReplyDelete
  5. Bila pergi kedai 2 ringgit beli memang tak hingat.. Hehe.. Makanan ringan wajib dibeli punya.. Tapi kami suka beli coklat...

    ReplyDelete
  6. Nips dulu kak ana bukan main fav lagi. Skrg ni dh kurang sikit. Kena kurangkan makan kacang bak kata pakar saraf yg kak ana berurut tu.

    ReplyDelete
  7. Dari gambar nampak sedap je hehe

    ReplyDelete
  8. kedai 2 ringgit saye suka beli gula2 lembik tu yang bergula tu. perghhh ketagih betul benda tu. tapi memang tak elok untuk kesihatan sebab colouring. huhuhu tapi beli jugak

    ReplyDelete
  9. laaa..x sedap ke yg kopok rasa cheese tu..tak pe la..worth it dengan rega dia, sha..haha

    ReplyDelete
  10. Food dijual kat kedai RM2 ni ada pros and cons kan? .. Apapun kalau kat luar ada jual food tu dan kat kedai RM2 pun ada jual opkos Asyraf beli makan .. kalau takde ragu sikit nak suap ke mulot .. hehe ..

    ReplyDelete