ASHRIN FOOD : SANDWICH DELIVERY & SANDWICH SUPPLIER


Assalamualaikum

ASHRIN FOOD : SANDWICH DELIVERY AND SANDWICH SUPPLIER | Hi, calling for all sandwich lovers! harini sha nak cerita pasai ASHRIN FOOD. for those yang taktau ASHRIN FOOD ni apa, dorang adalah pembekal sandwich di sekitar Kuala Lumpur dan kalau korang nak tau, dorang jugak ada sediakan perkhidmatan seperti :-
  • Penghantaran sandwich kepada pelanggan/sandwich delivery. Penghantaran sandwich ini adalah untuk dimakan di rumah, pejabat, jamuan, potluck, majlis/event dan dimana sahaja!
  • Pembekal sandwich/sandwich supplier di Kuala Lumpur. Terbuka kepada sesiapa yang ingin membeli secara borong sandwich terutama kepada yang mempunyai perniagaan seperti gerai, restoran, kiosk, hospital dan lain-lain.  
  • Mereka juga menyediakan Sandwich Boxes Surprise kepada pelanggan yang ingin membuat surprise kepada kenalan, kekasih, ibubapa dan sesiapa sahaja.

Kategori Ashrin Sandwich:

Mini Sandwich




Sandwich Boxes



Single Sandwich 



9 Sebab Kenapa Anda Perlu Memilih Ashrin Sandwich?

♥ Terdapat 10 Jenis Sandwich Ashrin yang korang wajib cuba: 
1. Tuna
2. Sardine
3. Ayam
4. Vege
5. Coeslow
6. Fish
7. Crab
8. Prawn
9. Cheese
10. Egg mayo / telur

♥ 4 kategiru sandwich yang anda boleh pilih iaitu:
1. Mini
2. Sandwich Boxes
3. Single sandwich
4. Superbig sandwich

Ashrin Food akan menyediakan Sandwich mengikut citarasa pelanggannya. Anda boleh memilih samada inginkan sayur atau tidak dan anda jugak boleh memilih untuk sandwich pedas ataupun normal.
♥ Roti yang digunakan oleh Ashrin Food sangat sedap dan tebal, tidak terlalu keras dan tidak terlalu lembut.
♥ Inti yang digunakan untuk diletakkan di sandwich terlebih dahulu dimasak supaya anda mendapat citarasa yang diingini dan sandwich ini tahan lebih lama. 
♥ Inti sandwich ini sedap dan tebal sehingga boleh dimakan berkali - kali. 
♥ Kotak sandwich dan packaging yang digunakan adalah sangat berkualiti dan anda tidak akan berasa was - was untuk menjual sandwich ini ditempat anda.
♥ Jika anda membuat pesanan Sandwich Boxes Suprise kepada seseorang, anda akan mendapat free notes/wishes (anda hanya perlu nyatakan apa yang hendak ditulis, pihak kami akan uruskan)
♥ Pembelian yang melebihi RM 100 ke atas akan mendapat free gift/menu sampingan (coklat boxes atau coklat jar)

--------------------------------------------------------------------------------------
~Sesuai untuk kanak-kanak, dewasa dan warga emas
~Sesuai untuk majlis dan apa-apa jamuan makan (Ashrin Sandwich Boxes)
~Sesuai dijual dipejabat atau di tempat anda sekiranya ingin jual sandwich (Single Sandwich) [Dapatkan harga borong dari Ashrin Sandwich]
~Sesuai untuk menjana pendapatan di tempat kerja anda atau dimana-mana secara online dan offline (Jom jadi Agent kami)
~Sesuai untuk tender di hospital, kantin, kilang dan sebagainya.


SEDIKIT MENGENAI ASHRIN FOOD
-Bermula pada bulan 11 2017
-Homemade sandwich yang bertapak di Danau Kota
-Membekal Sandwich di Hospital sekitar Kuala Lumpur
-Membekal sandwich ke Caltex dan BHP kawasan Ampang, Jalan Kuching dan di beberapa tempat lagi.
-Mood Republik Sandwich supplier Kuala Lumpur 2017
-Projek Sandwich Percuma utk orang awam dan gelandangan 2018 ini
-Supply ke bazaar dan event-event/majlis sekitar Kuala Lumpur
Dan banyak lagi

PENGHANTARAN
-Delivery ke tempat anda 
-Self pickup di Danau Kota

WAKTU OPERASI
Setiap hari ( Isnin hingga Ahad)
Waktu perniagaan : 8 Pagi hingga 9 Malam

PENGASAS ASHRIN FOOD 
Zushazrina Zulkifli (Puan Rin) 
Usahawan Muda Malaysia
Ex-banker / Bekas Pegawai Bank
Peserta Akuip Tv3 (2014)


Sekiranya anda ingin membeli sandwich daripada Ashrin Food atau ingin membuat suprise sandwich/suprise chocolate boxes atau ingin menjana pendapatan bersama Ashrin Food atau ingin memborong sandwich atau mencari sandwich vendor untuk diletakkan di tempat anda, sila hubungi pihak ASHRIN FOOD :-

1.  Direct wassap ke http://ashrinfood.wasap.my  /   0124746867
Atau
2.  Email ke ashrinfood@gmail.com
Atau
3.  Anda boleh buat pembelian melalui Fb kami:  Ashrin Food


Kalau korang nak tengok semua jenis sandwich yang Ashrin Food ada, korang boleh tengok sama ada diwebsite dorang atau FB, IG. dibawah ni sha sertakan link untuk korang, check them out!

Facebook :  https:// facebook.com/PembekalSandwich/
Instagram :  https://www.instagram.com/ashrin_food/
Youtube :  https://www.youtube.com/channel/UCAFl8lY7N80Z5Wr0SFFjTIg/about?view_as=subscriber
Twitter :  https://twitter.com/AshrinSandwich
Email :  ashrinfood@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------

**AGENT DIBUKA:
Berminat nak tambah pendapatan sampingan? Nak jana income? Hari-hari nak duit masuk bank? 

Jom jadi agent Ashrin Food.  Anda takkan rugi, sebab tak perlu simpan apa-apa barang. Tak perlu jual apa-apa. Hanya marketing atau promosi atau dapatkan pelanggan yang berminat nak beli sandwich! Anda pun masyukkk.  Komisen dapat, bonus pun dapat diakhir tahun ! Wow. Bestnya jadi agent!

Agent di kuala lumpur ke? Tak kisah. Kalau anda tinggal di Pahang, penang, sabah dan mana-mana sekalipun tetap boleh jadi agent. Boleh promosi dan jika customer di KL nak order, anda tetap untung! 
Boleh hubungi segera untuk Agent.








5 comments:

  1. sedap ni buat sarapan memang menjadi ni

    ReplyDelete
  2. akak suka sandwich yg org jual skrg sbb deko dia lawo..boleh tak..terpengaruh sbb deko lawa je..haha..

    ReplyDelete
  3. Sekali lagi silap besar sebab click entry ni T_T

    ReplyDelete