BIRTHDAY CELEBRATION 2.0?

10:59


Assalamualaikum

BIRTHDAY CELEBRATION 2.0? | bila dah cuti ni susah betul nak cari mood semula nak berblogging, harini ku gagahi jugak! oh btw masih ada yang belum tuntut hadiah giveaway sha haritu <SENARAI PEMENANG GIVEAWAY SHFYQAHAZHR x PRINTCIOUS> nanti dah semua tuntut sha pos ok? sebab segan nakpi pejabat pos banyak banyak kali huhu. so selasa haritu sha keluar dengan my girls. kalau korang nak taulah kitaorang ni macam sorang kat negeri lain sorang kat negeri lain lah sebab belajar, kerja so memang hujung tahun jelah sempat nak jumpa berkumpul semua. mula cadang nak keluar pukul11 sebab biasalah melayu, pukul 11 jadi pukul 11.30 haha pastu tetiba driver cakap nak pergi pasar pagi pulak so dia kata dalam 11.30, 11.30 kitaorang pukul 12 lah hahahaa bising dia sebab dia memang siap dah 11.30. so tempat pertama kitaorang pergi adalah pi makan! kalini pilih makan pizza pulak 

tada! gigih tunggu semua sampai sebab nak ambik gambar -_-
pasal pizza hut ni sha nak up another blogpost hahaha ok setelah berhempas pulas makan, dah settle kitaorang teruskan perjalanan kitaorang ke pusat karaoke hahaha. ni kali kedua kitaorang pi karok kat situ, sebab harga dia murah gila! dua jam RM25 dan dapat air free haha
nampak air oren tu? haritu dapat air sarsi, kalini air oren mcm kenot go lah pulak
kitaorang ambik pakej yang 2 jam tu, rasa macam lama pulak sampai taklarat nak nyanyi haha tapi dalam list banyak lagi lagu yang tk ternyanyi. lepas 2 jam menyumbangkan suara dah tamat, kami tamatkan dengan lagu dari siti sarah tapi taktau tak ingat tajuk apa sebab lagu tu kawan sha nyanyi haha lepas tu kitaorang ke tasik darul aman

taktau apa motif gambar ni maybe sebab bentuk bentuk tu cantik kot?
mula mula tu beli air dulu tapi nantilah cerita haha ni nak cerita ringan ringan je , nanti cerita details. time ni walaupun boleh nampak masih panas tapi dah ramai orang ok. kebanyakkan familylah, biasalh cuti sekolah kan? hahaha 

actually takdelah more to birthday celebration pun kan? more to spend time with the love one hahaha balik tu letih gila esok kerja heh!









You Might Also Like

22 Comment(s)

  1. Pizza tu nampak mengancam.. seronok dapat habiskan masa dengan yang tersayang..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... Happy belated birthday

    ReplyDelete
  3. pizza tu I berkenan ! masa awal awal I beli sedap, 2nd time beli rasa muak danggg

    ReplyDelete
  4. Seronok dapat habiskan masa dengan orang tersayang. Kekadang tu memang tak perasan masa berlalu

    ReplyDelete
  5. Sesekali bila ada masa terluang mmg bagus kita bersama dgn yg tersayang. Boleh la luahkan isi hati ke..nak bermanja ke..kan..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Seronok lah tu dpt makan2,g karok dan jalan2 kat taman. Kalau kak ana suka sgt dah tu. Lama tak g karok. Last sebelum kawen rasanya 7 tahun lepas. Hehe

    ReplyDelete
  7. Fuhh lama tak karaoke ni. Haha. Apapun hapoy belated birthday ya!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah moga bertahmah sukses dan berjaya tau. best dapat makan sama dgn kawan2.

    ReplyDelete
  9. Happy Belated Birthday!! Akak semalam makan pizza cheese dip tu....sedappppp

    ReplyDelete
  10. Ala...dh lama x makan pizza la..ntah kenapa benda lain nak pi mkn..bab pizza ni macam x pernah plak terlintas di fikiran..

    ReplyDelete
  11. Wah sambut birthday dengan meriah..best giler

    ReplyDelete
  12. happy birthday! seronok kan dapat luang masa dengan mereka yg tersayang. Penat pun xpe.

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat makan pizza.. TB dah lama tak makan pizza sejak reti buat pizza sendiri.. nak juga sekali sekala mln hat kedai punya.. kih3

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday... nice celebration... kalaulah ada orang nak celebrate untuk kita.... hahaha

    ReplyDelete
  15. Celebration ni seronok sbb dpt spend time dgn org tersayang.. mengeratkan hubungan..

    ReplyDelete
  16. hoho.. that pizza.. look so yummy...

    ReplyDelete
  17. aiyyyooooooooooooooo lama gila tak karok,hahahaha! murahnya yang tempat awak p tu..

    ReplyDelete
  18. Haaa...happy birthday to you...bestlah sambut bday dgn kekawan...kak masih ingat lg birthday kak anak ajak belanja kat luar, first kak ajak main boling, lps tu bwk kak pg mkn kat kedai mamak...oklah...dah pkl 12am dia orang blh bwk mak dia gi karok...!!kak dah ckp xmnt karok sbb nti nyanyi ke laut....haaaa...lyn jerlah...sudahnya...dia kata rugilah bwk mama karaoke sbb xreti nyanyi...huuuu

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday best nyer sedap makanan tu semau and karaoke.

    ReplyDelete

Followers