ALHAMDULILLAH! GOT MY OWN LAPTOP


Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH! GOT MY OWN LAPTOP | Hi korang! uish ingat senang sha nak meng-publish entry di malam hari? hahahaha guess what? ala baca tajuk lah hahahaha yesssss! i got my own laptop, alhamdulillah. dah lama sangat nak ada laptop sendiri selepas laptop sebelum ni rosak hahahaha yazaaa, cerita dua tahun lepas.



Kat area rumah sha ada lah senior sekolah bukak kedai yang baiki-jual laptop ni kan, disebabkan asyik tengok dia post kat FB hahaha geram sis tau. mula mula tu segan nak pm AHAHAHAHA segan sikit kalau macam kenal ni padahal tau ja dia tak kenal kita pun :p pastu satu hari tu macam bertekad la kunun hahahaha nak PM dia kan, sha pun pm la kat FB, sembang sembang sampai ke whatsapp. mulanya ingt nak ambik pc tapi fikir balik macam makan ruang ja. so takpalah ambik laptop tapi lepas raya sebab kena saving sikit lagi berbekalkan duit berblogging :') biasalah dengan raya haji dah dekat kan, macam nak pakai duit githew la. tapiii rezeki sha la sebab mak tiba tiba nak bagi dit T____T terus contact cakap jadi, esok kalau settle nak angkat terus hahaha which is harini la


tengahari macam tu masa sha tengah lunch dia pm cakap semua dah settle. hahaha excited gila terus hilang selera nak makan :p pastu balik kerja terus gi ambik hahaha kosong lagi laptop ni, mouse pun takdak apa semua. nanti sha update lagi pasal kesayangan sha yang baru ni :3

For those yang stay Ayer Hitam atau kawasan berdekatan bolehlah kalau nak beli laptop / baiki laptop contact ja owner ni, jangan risau insyaAllah ada harga kasih sayang :p 


31 comments:

  1. Wowwww ! Happy blogging with new lappy =D thes pun teringin nak ada lappy sendiri. Selama ni ihsan akak akak je yang bagi pinjam TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe thnakyoU! sha pulak asyik guna pc kat tempat kerja ja :3

      Delete
  2. wahh dh dpt baby baruuu.. hehe. lepas ni lg smngat lah nk update blog!

    ReplyDelete
  3. yay! tahniah awak. :D samalah kita pun baru dapat laptop baru lepas 10 tahun pakai laptop zaman dulu kala hehe

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe yay semoga makin rajin berblogginG!

      Delete
  4. tahniah ada laptop sendiri..

    baru-baru ini saya ada tukar harddisk laptop ..terbang RM350...

    apa boleh buat jika dah keperluan

    ReplyDelete
  5. Tahniah! I want to buy a new laptop as well tapi macam ada priority lain, so kena tolak tepi dulu keinginan nak beli laptop baru ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah! tapi yang ni mak belanja ehehehehe

      Delete
  6. sha comel!! happy blogging with new baby ^^

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. tahniah.Da ada lappy baru. Akak pun nak juga cari lappy,nak yang baru.Eheheheh...banyak tabung nak kena create ni. huuuuuhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hehehe sha nak buat tabung melancong pulak lepas ni ><

      Delete
  8. yay bestnyaaa. banyak la entri lepasni boleh kongsi2 hihi. laptop azah ni pun tunggu masa ajooo. geram jugok nak beli baru jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehehe insyaAllah, doakan makin rajin :p hehehe mintak baru la tu

      Delete
  9. yeay..bertambah semangat lepas ni nak hapdate blog..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha harap haraplah rajin dan bersemangat :3

      Delete
  10. yeay..bertambah semangat lepas ni nak hapdate blog..hehe

    ReplyDelete
  11. yeay..bertambah semangat lepas ni nak hapdate blog..hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh. dah boleh guna bw ke blog ejulz ni. hehehee

    ReplyDelete
  13. wah bestnya dapat laptop baru. memang boleh jadi kemurungan kalau ada blog tapi xde laptop. haha. nak update blog dengan nset, memang tak feel. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu betul, susah betul nak update pakai phone!

      Delete
  14. Yeay.. Cantik laptop Sha.. senanglah nak update blog lepas nie..

    ReplyDelete
  15. besnya ada gajet baru..barulah semangat kan...

    https://www.ohlawa.com/tips/rawatan-alternatif-masalah-jangkitan-kuman-dalam-darah/

    ReplyDelete