TUKAR HEADER!


Assalamualaikum


TUKAR HEADER! | salam jumaat. sedar tak sedar harini adalah jumaat terakhir bagi tahun 2017. cepat masa berlalu, dah nak masuk tahun baru lagu beberapa hari kan? dah pasang azam untuk 2018 ke? hahaha nantikan azam 2018 sha :p back to the topic, tadi saja bosan bosan so rasa nak edit header and yessss rasa macam berkenan so why not, guna jelah!

header baru! as usual still simple. haha takpandai nak beratkan header heh T_T si kura hahahaha comelkan dia? tagline sha masih tak tinggal - work hard, smile often and be kind!


header lama! entahlah tapi rasa yang baru lagi cantik kot? haha yang lama macam tak menarik sebab takwarna warni kot? 

korang rasa yang mana yang elok? ngeh ngeh biasalah sha takdak tangan seni main edit ikut mood je ni hahaha. jangan lupa al kahfi ;)


10 comments:

  1. cantiklaaa yang baru tu!! cute

    ReplyDelete
  2. I like the new header as it look fresh, clean and simple. And the caption at the header always your inspiration and trademark.

    ReplyDelete
  3. Lawa as usual. Simple dan menarik..

    ReplyDelete
  4. Comellah header baru.. Ada seekor kura-kura.. :)

    ReplyDelete
  5. cantik header..kemas dan simple..

    ReplyDelete
  6. Akak prefer yang baru..simple & cun

    ReplyDelete
  7. Cantik header baru. Pandai buat ni.simple and nice taw.

    ReplyDelete
  8. Comel header dia hihihihi.. Kura-kura tu

    ReplyDelete