BIRTHDAY CELEBRATION 1.0?


Assalamualaikum

BIRTHDAY CELEBRATION 1.0? | Hi korang! bercutikah harini? selamat bercuti! tapi harini sha kerja dan esok cuti hiks. so sabtu lepas sha turn 21 [baca sini], bersyukur sangat still ada yang sayang (hahaha) masih ada yang ingat birthday sha, ada yang sehari sbelum dah wish sebab nak jadi orang first, adil ke? hahahahaha so petang sabtu tu sha mintak balik kerja awal sebab nak jumpa gegirls sha ♥ and boss sha cakap yes yahooo! so kitaorang ada buat makan makan sikitlah petang tu. masa nakpi rumah kawan sha tu hujan tau, ahhh kisah apa aku janji dapat jumpa kawan kawan hahaha. sampai je tengok makanan dah terhidang dah



so menu petang ni popia dan jambu! hahaha nampak macam taksambut birthday pun kan. tapi tulah yang bestnya dapat jumpa kawan kawan ja, lepas settle makan sambil bergosip hahaha 


tudia habis dah anak dara semua makan popia hahahaha siapp menyicah lagi hujan hujan ditambah dengan gosip gosip memang licinlah hahaha


benda paling wajib? selfielah apa lagi. finally kami dapat tukar dp group ws berlima hahaha 

sekian untuk petang ni, tunggu entry 2.0 punya pulak!





8 comments:

  1. Time anak2 dara ni best sha nak keluar gi jenjalan & celebrate birthday ke apa..Nanti dah kawen, kurang dah kontek2 bff kita masa bujang ni..trust me ;)

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday sha.

    ReplyDelete
  3. Walaupun sambutan kecil-kecilan tetapi menu nya tetap clear. :)

    ReplyDelete
  4. Wow! Happy Birthday and yessss of course SELFIE is a must right.

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday! syok nya ada 1.0, 2.0.. and banyak lagi?
    I takda bday celebration. haha

    4D3N Star Cruise 2017

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday Sha.. Yang penting meraikan bersama yang tersayang kan..

    ReplyDelete
  7. Veryy nice post. I just tumbled upon your weblog and
    wnted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
    In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you
    write again soon!

    ReplyDelete