CANTIK SEKELIP MATA DENGAN BEAUTY IN THE DROPS BY 9HERBS


Assalamualaikum

CANTIK SEKELIP MATA DENGAN BEAUTY IN THE DROPS BY 9HERBS | Semua sedia maklum yang zaman sekarang memang semua orang mementingkan kecantikan. jangan terkejut, sekarang bukan perempuan je nak cantik, lelaki pun apa kurangnya. kiranya semua orang menjaga kecantikan masing masingkan. sapa je taknak cantik/handsome yedok haha

so harini sha nak cerita mengenai satu produk yang kebaboommm dia punya kesan dan sha sendiri pun dah cuba dannn sekarang dah jadi fav dah!

Beauty in the Drops
ha korang jenis tak suka bermekap? jenis yang suka mekap tapi mekap asyik bercapuk? atau suka bermekap tapi asyik kena tacap mekap sebab mekap taktahan lama? sha ada jalan penyelesaiannya! korang kena cuba BEAUTY IN THE DROPS(BitD) ni. untuk pengetahuan korang, BitD ini merupakan satu produk keluaran 9Herbs Health & Beauty. BitD ini merupakan UV Face Primer + Luminous Day Serum yang menggunakan 100% bahan semulajadi ; minyak argan + minyak jojoba + vitamin E . semua sedia maklum tentang kebaikan minyak argan dan minyak jojoba kan? tapi sha nak share jugak sedikit kat sini



Kelebihan Minyak Argan ; kaya dengan Vitamin E dan Omega 3,6 dan 9. ianya sesuai untuk semua jenis kulit.selain itu, minyak argan juga baik untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit dan dapat melembapkan, menegangkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit! di samping itu, minyak argan juga dapat mengatasi masalah jerawat, radang dan juga sunburn

Kelebihan Minyak Jojoba ; minyak jojoba merupakan wax ester yang memiliki ciri - ciri yang sama dengan struktur kulit manusia dan ianya sesuai dengan kulit sensitif. kelebihan minyak jojoba juga seperti minyak argan, dapat melembutkan , melembap dan menghaluskan kulit. disamping dapat mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah oksidasi kulit.

KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS
  • menjimatkan masa
  • mencantikkan wajah disamping merawat wajah
  • mengandungi 100% BAHAN SEMULAJADI
  • bersih dan rawat kulit dari dalam
  • kulit lebih cerah dan glowing walaupun tanpa makeup
  • tiada bahan kimia merbahaya
  • tiada kesan sampingan
  • sesuai untuk semua jenis kulit
  • kaya dengan antioksida


KENAPA ANDA PERLU MENGGUNAKAN BitD?
  • menjadikan wajah jelita secara semulajadi
  • merawat bintik dan tompok hitam di wajah
  • mengurangkan garis halus dan kedutan
  • menutup liang pori bekas jerawat
  • mencerahkan wajah
  • melembapkan wajah
  • menegangkan kulit wajah
  • menghaluskan kulit wajah
  • melembutkan kulit wajah
  • merawat tona kulit tidak sekata
  • meremajakan dan menganjalkan kulit
  • merawat kulit kusam
  • merawat kulit berminyak
  • menghilangkan jerawat halus
  • menghalang pertumbuhan jerawat baru
CARA PENGGUNAAN
  1. goncang sebelum digunakan
  2. picit hujung getah penitis kemudian lepaskan
  3. longgarkan penitis dari bekas kaca
  4. perlahan - lahan picit hujung getah untuk titiskan kandungan ke sekitar muka. titiskan ke dagu, pipi , hidung dan dahi. kemudian ratakan ke keseluruh wajah.
  5. mulakan solekan seperti biasa.
  6. untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan terakhir.

Selepas seminggu sha gunakan produk ni, sha dapat rasakan muka sha ada perubahan. sebelum ni muka sha berminyak sangat, tambah tambah bila masuk pukul 12 tengahari, well Kedah is so hot! lepas sha guna BitD ni, lepas solat sha hanya perlu apply lagi sekali dan tacap dengan bedak baby, pun dah cukup. kulit pun nampak berseri je, takpayah mekap tebal tebal dah biasalah malas haha. so kalau korang pun nak beli BitD ni ;-

contact 012- 454 0187 (Kak Raaina) for enquiry.

atau

Layari website www.9herbs.com dan claim promo code SEKARANG! untuk special offer (Promo Code IMC-BitD#1)


Website : http://www.9herbs.com
Facebook : https://www.facebook.com/9herbsMY/
Twitter : http://www.twitter.com/9herbs/
Instagram : https://instagram.com/9herbsmy





15 comments:

  1. Macam best je :)

    Jemput join ;)
    https://mimintalk.blogspot.com/2017/11/blog-hop-giveaway-by-yasmin-aris_51.html

    ReplyDelete
  2. i kenot la kalau warna purple. cantik gileeee

    ReplyDelete
  3. Cantik packagingnya.. mesti hebat juga

    ReplyDelete
  4. Satu bekal kecil Tu mcm2 kegunaannya ye

    ReplyDelete
  5. Cnatik jelita hak milik setiap wanita cuma mampu tak mampu jer nak merubah segalanya hehehehe...

    ReplyDelete
  6. Cantik gila packaging dia - dah la banyak manfaatnya kan. And it is in purple - my favorite colour! Haha

    ReplyDelete
  7. haha i bet if for girls they will have a hard time to choose!

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  8. I like d bottle n the color of the serum..mesti best ni

    ReplyDelete
  9. Ramainya share pasal produk ni..Tertarik pulak baca...

    ReplyDelete
  10. Terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kunjungi kami di http://idblackwalet.com

    ReplyDelete
  11. Neither sought to manage drinking instantly.

    ReplyDelete