Assalamualaikum

HADA LABO PERKENALKAN PLATINUM KOTOJYUN MASK BAHARU UNTUK PENGHIDARAN DAN PENCERAHAN | Hada Labo buat kali pertamanya memperkenalkan Platinum Kotojyun Mask yang serba baharu, topeng kepingan revolusi yang mengandungi serum penembusan tinggi dan diinfusikan dengan zarah nano platinum premium. Nanopartikel bertindak sebagai bahan antioksidan untuk melindungi kulit daripada kerosakan alam sekitar dan juga meningkatkan keserian kulit.


HADA LABO PERKENALKAN PLATINUM KOTOJYUN MASK BAHARU UNTUK PENGHIDARAN DAN PENCERAHAN

Setiap topeng kepingan sangat bernafas dan selesa kerana ia diperbuat daripada Bemliese®, fabrik bukan tenunan lestari yang diperbuat daripada kain kapas yang boleh menyerap dan menampung bahan penjagaan kulit dengan cekap.

Walaupun topeng kepingan mengandungi hanya 23ml serum, ia mampu menawarkan manfaat yang setara dengan dua botol serum, terima kasih kepada teknologi nanopartikel dan Bemliese®, fabrik bukan tenunan yang membolehkan penembusan serum ke dalam kulit.

Serum penembusan tinggi mengandungi bahan penghidratan yang sangat berkesan, termasuk pelbagai jenis Asid Hyaluronik, Ceramide dan Squalene yang menghidratkan kulit sepenuhnya dari permukaan hingga ke lapisan dalam, untuk kulit licin dan anjal yang tahan lama.

Ia adalah pH seimbang, bebas alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral, oleh itu, ia tidak menyebabkan sebarang kerengsaan kulit.

Hada Labo Platinum Kotojyun MaskHada Labo Platinum Kotojyun Mask didatangkan dalam dua varian yang memberikan manfaat berbeza kepada kulit:

 Platinum Hydrating, berfungsi untuk melembapkan kulit secara mendalam untuk penghidratan yang sengit dan tahan lama.

 Platinum Whitening, berfungsi untuk melembapkan secara mendalam dan mengembalikan semula kulit yang kusam untuk kulit yang segar dan berseri.

Kotojyun Hydrating Platinum Hada Labo Mask (RM14.90)Diinfusikan dengan Nanopartikel Platinum dan 4 jenis Asid Hyaluronik (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Zinc Hydrolyzed Hyaluronate, Hyaluronic Acid dan Super Hyaluronic Acid) untuk menguatkan penghalang kulit dengan berkesan dan mengurangkan garis halus untuk kulit yang lembut, licin dan anjal.

Kotojyun Whitening Platinum Hada Labo Mask (RM14.90)Platinum Whitening Kotojyun Mask diinfusikan dengan 3 jenis Hyaluronic Acid (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Super Hyaluronic Acid dan Zinc Hydrolyzed Hyaluronate) dan mengandungi 2X bahan pencerah, seperti Tranexamic Acid dan PMS Whitening Factor untuk mencerahkan bintik hitam dan meratakan tona kulit dengan berkesan supaya kulit cerah berseri.

Arahan untuk Penggunaan

1. Sapukan Hada Labo Lotion selepas membersihkan muka.

2. Buka lipatan topeng dan tanggalkan kertas mutiara.

3. Bersama-sama dengan lapisan mesh lut sinar letakkan topeng pada muka dan tekan dengan hujung jari. Sejajarkan kawasan mata dan mulut.

4. Keluarkan lapisan mesh dan rehat selama 10-15 minit kemudian tanggalkan topeng.

5. Untuk mendapatkan hasil yang jelas, disyorkan untuk menggunakan sekali atau dua kali seminggu sebagai sebahagian daripada rutin penjagaan kulit anda.

Hada Labo Platinum Kotojyun Mask kini boleh dibeli di Shopee, Lazada dan semua farmasi terkemuka di seluruh negara.


Falsafah penjagaan kulit Hada Labo:

“PERFECT X SIMPLE”

Untuk kesempurnaan dan kesederhanaan


Hada Labo menggunakan bahan terbaik, paling suci dan sangat berkesan untuk memberikan anda hasil kemuncak kulit yang cantik. Diilhamkan oleh kebijaksanaan kecantikan tradisional Jepun, Hada Labo mengangkat falsafah “tidak lebih tidak kurang” dalam rumusan produknya untuk nisbah ramuan “sempurna” untuk memberikan hasil optimum. Bahan tambahan, pewarna, wangian dan minyak mineral yang tidak diperlukan yang akan membebankan kulit tidak termasuk. Hanya bahan penting yang bermanfaat untuk kulit yang dikekalkan untuk memastikan keberkesanan maksimum – Only the best for your skin and nothing else…