Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH! DAPAT GAJI DARI GOOGLE. | Bismillah... seperti tajuk yang awak semua baca, alhamdulillah setelah bertahun tahun berblogging akhirnya dapat merasa gaji, syukur ya Allah!

ALHAMDULILLAH! DAPAT GAJI DARI GOOGLE.

Saya ni mulanya berblogging sebab saya memang suka signup semua benda yang berkaitan media sosial ni, dulu dapat notebook free pastu beli modem internet, terus semua akaun saya bukak termasuklah blog!

Dulu masa form5, selalu takda duit so takdapatlah nak topup untuk beli internet 😂 curi curi bukak blog masa cikgu mengajar. kebetulan ambik subjek ICT masa form4/5 hehee

Setelah beberapa tahun merapu kat blog ni, dapat komen yang marah marah dan akhirnya bulan ni dapat jugak saya cashout adsense saya ðŸĨš Alhamdulillah, terima kasih ya Allah!

Walaupun takdapat nak cashout tiap bulan, tapi alhamdulillah dapat jugak merasa cashout untuk kali pertama 😭❤ sepatutnya lagi 4 hari saya nikah 😅 tapi disebabkan keadaan sekarang, jadi tangguh dulu. jadi saya anggap rezeki ni rezeki nak kahwin kan ðŸĪŠ

Kepada yang masih sendu macam saya, its okay! take your time! enjoy je menaip sebab saya pun banyak je merapu kat blog ni 😂 kalau belum apply adsense, applylah okay? insyaAllah ada rezeki tu, kalau nak tips senang lulus pm kita hehe ðŸĪŠ mmpu bagi tips senang lulus jelah, nak bagi tips cashout tiap bulan, takmampulah saya hehe

And those yang pernah klik iklan diblog saya, takda apa yang saya boleh cakap kecuali terima kasih banyak banyak, saya doakan korang dimurahkan rezeki sentiasa, tak kisah la rezeki dari bab mana pun ❤


Okay bye! ðŸĪ—✨