Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH DAH 1000 | Hi. sedar tak sedar dah khamis harini, dah 10 ramadhan juga. syukur masih dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan untuk berpuasa tahun ni.



ALHAMDULILLAH DAH 1000

Kalau korang ada baca blogpost ni [blogpost], mesti korang tau salah satu blog goals saya untuk tahun ni adalah nak cukup 1000 followers! 

alhamdulillah, walaupun target sampai hujung tahun tapi dapat settle awal hehehe. sebenarnya busy sikit settlekan job untuk instagram, then pagi tadi masa sahur bukak blog alhamdulillah dah 1000!


penting ke followers blog ni? taktahu la yang tu tapi disebabkan ianya salah satu blog goals saya, jadi penting untuk saya.

mungkin disebabkan giveaway yang tengah berlangsung sekarang juga yang mempercepatkan followers naik kot. haaa siapa tak join lagi, boleh klik ni [giveaway].

terima kasih yang follow, komen dan selalu support saya. nak kata saya ni ikan bilis dalam dunia blog pun takboleh, rasanya kecik lagi pada ikan bilis πŸ˜‚ anak ikan bilis boleh lah kot.

terima kasih sekali lagi, semoga awak awak semua dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki🀍