MALAS UPDATE BLOG SEBAB DAH BOSAN

Assalamualaikum

MALAS UPDATE BLOG SEBAB DAH BOSAN | Hi! aduh dah tersasar jauh sangat daripada misi sebenar 😂 biasalah kita manusia biasa, yang hanya mampu merancang sebaliknya Allah yang tetapkan.


sebenarnya misi bulan ni nak rajin update blog sebab nak banyakkan entry & naikkan pv serta earning adsense ðŸĪŠ selalunya kalau saya buat ketiga benda ni, memang adsense saya naik walaupun takbanyak tapi ada haha

tapi masalahnya sekarang, nak update je ada je benda lain nak buat 😂 sekarang pulak, pakcik saya tengah buat chemo eh gitu ke eja dia, so saya kena gi hantar ambik dia. walaupun nampak mcm alah apa sangat tapi saya letih 😂

kadang kalau hari tak chemo saya pulak sibuk nak try resepi itu ini 😆 alang alang ada oven kat rumah, memang hari hari nak guna jekkk! 

30 days blog challenge saya pun tergendala sebentar 😂 dah tahu dah benda nak jadi macam ni, tapi tu lah tu haha patut buat 1 week blog challenge je ðŸĪŠðŸĪŠ

insyaAllah esok saya mulakan balik blog challenge dan selang seli dengan entry saya masak dan juga review produk hahaha lama tak review produk kat blog 😙

kepada yang masih membaca blog saya yang tak seberapa ni, terima kasih & semoga Allah sentiasa merahmati kehidupan awak.

bye ✨🕊




 

6 Comments

  1. Harap berjaya dengan cabaran menulis.

    ReplyDelete
  2. Benar.. Sis update blog pun sebab nak naikkan adsense.. lain-lain malas nak fikir..

    ReplyDelete
  3. wahhh untung orang rajin masak nih...
    apa pun semoga terus rajin berkarya

    ReplyDelete
  4. Hehe marilah kita seru vibes menulis tu semula shaa hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Teruskan usaha awak..😊😊

    ReplyDelete
  6. Kipidap.sama ja Kita. Sy pun Kalo dtg malas tu...mau setahun tinggal blog hehe

    ReplyDelete