LAGU KEGEMARAN UNTUK MASA SEKARANG

Assalamualaikum

LAGU KEGEMARAN UNTUK MASA SEKARANG | Hi! another artikel untuk harini. Day 7 untuk 30 Days Blog Challenge dan harini adalah artikel berkenaan lagu kegemaran saya. disebabkan saya banyak lagu kegemaran tapi saya memilih untuk share lagu kegemaran untuk sekarang haha


sebenarnya sekarang saya banyak dengar lagu dari indonesia haha taktahu lah kenapa tapi kebanyakkan lagu lagu dorang memang best dan layan gitu. saya menggunakan aplikasi JOOX untuk dengar lagu lagu ni, tapi saya akan senaraikan lagu serta link dengan youtube.

1. Mantan Menyakitkan - link

2. Bulan Bintang - link

3. Luka Sekerat Rasa  - link

4. Jangan Tinggalkan Aku - link

5. Sayang Jang Marah Marah - link

kalau orang tengok playlist saya memang orang akan ingat saya tengah patah hati/putus cinta haha! padahal saya suka dengar sebab asyik dengar kat tiktok xD terus jadikan playlist di JOOX. saya ni susah nak stuck kat satu penyanyi atau lagu sebab saya memang jenis mudah bosan dengan sesuatu benda. kalau sekarang suka lagu indon, tah tah minggu depan tetiba suka lagu kpop ke haha!

korang selalu dengar lagu tak? bukak utube ke joox atau spotify?!


0 Comments