FAVOURITE QUOTE!

Assalamualaikum

FAVOURITE QUOTE! | Hi, hari ketiga untuk 30 Days Blog Challenge! walaupun dah start rasa malas tapi tetap nak buat jugak hahaha, terasa panjang pula perjalanan kalini xD


untuk hari ni, saya akan bercerita mengenai your favourite quote. sebenarnya takda pun quote yang paling suka, tapi yang selalu guna dari dulu yang bawah ni la~

work hard, smile often and be kind

quote ni selalu dalam kepala masa kerja dulu. kena kerja kuat, senyum selalu dan jadi baik untuk semua pelanggan/orang. yelah kan, bila kerja akan datang dengan pelbagai jenis manusia, jadi bila quote ni selalu ada dalam kepala, kalau stress pun boleh handle semua hehehe.

korang ada quote kegemaran? meh share dengan saya 😇






5 Comments

  1. yes! be kind..
    ehh akak pun buat jgk challenge.. haha. sbb idea dah kering. harapnya istiqomah ler..

    ReplyDelete
  2. Yaaa senyum selalu and keep positive..

    ReplyDelete
  3. Quote ni buat saya rasa macam nak senyum juga dan bersemangat nak work hard and be kind :)

    ReplyDelete
  4. ada tp mcm tak sesuai utk blogh. haha

    ReplyDelete
  5. Lama jugak dah tak berfalsafah dengan quotes ni. Haaa satu di wp fon.

    awak kuat jika dibandingkan dengan ketakutan awak walaupun ianya dikumpul. - in english. Haha

    ReplyDelete