FROM KEDAH TO NEGERI SEMBILAN


Assalamualaikum

FROM KEDAH TO NEGERI SEMBILAN |Hi, sepi je blog dua tiga hari ni kan 🀣 yelah tuan blog pi berjalan! takpernah terfikir pun nak pi melawat buah hati kat negeri dia, tapi Alhamdulillah dipermudahkan


mula mula tu sepatutnya pergi hujung bulan 1 tapi tak jadi. kecewa jugak la masa tu haha terus guna duit tambang nak pergi tu beli macam macam 🀣 pastu cousin cakap jadi pulak hahaha hujung bulan 2 em bermula la episod kumpul duit iolls semata nak pergi jumpa buah hati 😭😭


❤🌸 our first meet 

alhamdulillah walaupun tak bekerja, takdak pendapatan tetap tapi masih boleh pi berjalan haha tambah duit itu ini sikit, dan 28 Februari kami bertolak ke Nilai. sampai dengkil 5.30pg macam tu mandi & solat pastu sarapan terus gi nilai. 

SELEPAS DUA PURNAMA


finally 😭😭😭 last jumpa 1jan lepas haha pastu lepas 2 bulan baru dapat jumpa 😩😩😩 susahnya ldr ni, dah bila dapat jumpa dapat jumpa kejap pulak tu 😩😩😭 masa mula mula jumpa tu takdak mood sebab semalam takdapat tidur, mana taknya tidur dalam van? oh noooo haha pastu lama lama dah okay sebab dapat nasi ayam πŸ˜† 



sempat dating 30 minit gitu je 😩 asal cakap nak jalan pukul2, duk fikir sempat la nak dating lama sikit haha sekali makcik call cakap dah nak gerak dah. dorang baru masuk 1 kedai dah penuh van borong karpet 😴 

sedih jugak, tapi nak buat macam mana 😩😭 dapat jumpa kejap ni lagi sedih tau dari takdapat jumpa. takjumpa takpa je, boleh je hidup huhuhaha kat kedah ni, tapi bila dah dapat jumpa kejap ni duk teringat ingat :( lepas dari nilai tu gerak kl, tidur terus dalam van sebab sedih tapi takkan nak nangis kan huhuhu

thnkyou sayang sanggup drive 1jam dari rumah mai nilai semata nak jumpa kejap πŸ˜† terima kasih belanja nasi ayam 😩 semoga ada jodoh dapat berjumpa lagi, mungkin bulan depan ke 😭


I don’t miss you and you alone – I miss you and me together

8 comments:

  1. Alahai, sekejapnya jumpa walhal dah datang dari jauh T_T

    ReplyDelete
  2. Cinta jarak jauh nie memang menduga perasaan rindu.. Sekoga dipermudahkan ye hubungan Sha dan si dia.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Its okay. Nasib baik sempat jumpa, kalau tak lagi sedih nanti 😊
    Syaza | www.syazaraihanah.com

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...dapat gak jumpa kan..

    ReplyDelete
  5. akak tgk muka ada iras2 ni dik, moga kekal hingga ke pelamin yek...

    takpe, sabar.... akak dulu pun pjj jgk, kl-kuala terengganu... masa tu wassap takde lg... klu skrg ni dh mudah sikit...

    ReplyDelete
  6. fahammm...faham sangattttt perasaan sha tu sebab akak ni pun pjj dengan suami..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. alolo syian dia..nak dating lelama tak dpt..haha..#cepat2naikpelamin..hehe

    ReplyDelete