DIPILIH SEBAGAI ALTHEA BLOGGER OF THE MONTH FOR DECEMBER!!


Assalamualaikum

DIPILIH SEBAGAI ALTHEA BLOGGER OF THE MONTH FOR DECEMBER!! | Hi! alhamdulillah syukur! itu jelah yang boleh sha katakan sekarang hahaha, tak sangka langsung dipilih sebab kita ni blogger sendu je :p kadang kadang blog terbiar pun takda orang perasan hahaha


tapi itulah kan, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. cerita dia macam ni, petang kejadian sha tengah beli barang barang rumah tapi nyempat lagi nak usha usha phone sebab ada email masuk, bila baca ja email tu terus terkejut! serious taksangka LANGSUNG!


rasa nak jerit je on the spot hahaha sebaik sempat behave kalau tak habislah orang terkejut hahahaha. balik tu baca semula betul ke apa yang dibaca ni, betul ke apa yang dapat ni. ya Allah, sumpah tak percaya langsung. sha selalu rasa yang sha buat review semua macam tak membantu pun huhu. 

(KLIK GAMBAR UNTUK KE POST DI FB ALTHEA)


sha sekarang dah la in love teruk dengan Althea sebab barang barang di semua best best, lepas tu murah murah pulak tu! tbh, sha tak tau pun pasal blogger of the month yang Althea adakan ni, sha cuma share link blogpost kat FB page sha je hehehe. so lepas ni kalau korang ada buat review pasal barangan dari Althea, jangan lupa tag dorang! mana tau rezeki korang pulak lepas ni ❤️

entry yang terpilih :-






16 comments:

  1. wow~ hadiah bezday tu.. Tahniah!

    ReplyDelete
  2. Wahhh, tahniah ☺ Alhamdulillah, rezeki

    ReplyDelete
  3. Tahniah Sha... it is your lucky day girl ... lepas ni shopping lagi banyak2... kak pip pun suka barang2 althea ... harga pun affordable ... ada jer harga mur mur kan, tak mampu nak beli yang mahal2 ...

    ReplyDelete
  4. oo...mcm tu dorang pilih..okey lepas ni kalau share review produk althea kat fb, nak tag dorang la..haha..motip sangat suh terpilih tau..haha

    ReplyDelete
  5. Wohoooo! Congratulations :D

    ReplyDelete