FOREVER LIVING : ALOE VERA GELLY IS A LIFE SAVER!


Assalamuaikum

FOREVER LIVING : ALOE VERA GELLY IS A LIFE SAVER! | Hi hampa! siapa yang kat sini rumah dia takdak aloevera gel? kehkeh, sha dulu zaman sekolah - zaman tak mampu beli aloevera gel kan, tiap minggu pi rumah kawan pi ambik pokok aloevera a.k.a lidah buaya sebab aloevera ni banyak gila fungsi dia! habis pokok lidah buaya mak dia, ada satu hari tu sha pi rumah nak ambik lidah buaya la kan, sekali mak dia bagi sekali pokok hahaha! balik tanam dia kata :p dan sekarang bila dah mampu beli aloevera gel, rumah sha sentiasa ada aloevera gel ni kira benda wajib la! 

FOREVER LIVING

Hampa pernah dengar dak pasal brand FOREVER LIVING ni? 

Forever Living Products (FLP) merupakan syarikat antarabangsa yang menghasilkan dan mempunyai market dalam penghasilkan produk kesihatan dan juga kecantikan.  FLP sentiasa memastikan produk yang dikeluarkan merupakan produk yang mempunyai kualiti yang terbaik antara jenama jenama yang lain. 

ALOE VERA GELLY

Salah satu produk daripada Forever Living adalah ALOE VERA GELLY . Aloe Vera Gelly memberikan kelegaan sementara dari kerengsaan kulit kecil. Ia juga boleh digunakan pada kulit sebelum rawatan ultrasonik, atau selepas elektrolisis. Pendandan rambut menggunakan Gelly di sekitar garis rambut untuk melindungi kulit sebelum perming dan pewarna.

ALOEVERA GELLY | FOREVER LIVING


KELEBIHAN LIDAH BUAYA | ALOEVERA

🍁 mengawal kolestrol dalam darah
🍁 memperbaiki sel darah
🍁 melancarkan sistem penghadaman dan penyakit ulser
🍁 membantu menyimbangkan asid/alkali dalam badan
🍁 menyingkirkan toksin
🍁 mengurangkan masalah tekanan darah tinggi
🍁 melegakan sembelit
🍁 membekalkan tenaga
🍁 mencantikan kulit
🍁 membantu mengawal kadar gula dalam darah

ALOEVERA GELLY | FOREVER LIVING

INGREDIENTS :

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel/gel d’aloΓ¨s officinal stabilisΓ©), Water (Aqua), Glycerin, Triethanolamine, Carbomer, Tocopherol (Natural Vitamin E/vitamine E naturelle), Allantoin, Ascorbic Acid, Diazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Methylparaben.




KANDUNGAN
4 Fl. Oz. (118 ml)

ARAHAN
Membersihkan kulit dengan sempurna sebelum menggunakan Aloevera Gelly. Ulangi penggunaan jika diperlukan.


MY  EXPERIENCE AND HONEST REVIEW 


ceritanya entah dari mana dan bila tapi mulut sha sakit, haritu dah baik pastu sakit pulak aduhai. mana lah tak sakit balik, baru nak elok gi makan pedas dah haha! pipi sha nampak tembam sebelah dah sebab sakit mulut a.k.a ulser ni. pastu ada satu hari ni, sha macam letih sangat pastu ditambah pulak dengan sakit mulut kan, sha tertidur...... bila terjaga mulut sakit jugak! sha dengan tak fikir apa, ambik Aloevera Gelly ni, letak kat tempat sakit tu pastu tidur~ cuba teka apa jadi next morning? mulut dah ok!!!! dah tak sakit!!!! pagi tu siap makan nasi + pulut kuning letak ayam gulai lagi tauuu :p ini cerita serious ok! sha ada update kat story ig. sha pun macam takpercaya tapi sebab dah berkesan kan~ tapi masa mula mula bau aloevera gelly ni, sha tak suka sebab bau dia memang macam aloevera yang pokok tu, sha mmg suka guna aloevera tapi taksuka bau dia. tapi lama lama okay je bau dia sebenarnya soooo overall sha kasi 4.95/5 bintang kat Aloevera Gelly ni!

Bau :  ❤❤❤/5
Kelembapan : ❤❤❤❤❤/5
Penyerapan : ❤❤❤❤❤/5
Harga : ❤❤❤❤/5
Repurchase : yes!


WEBSITE : Aloe Vera Gelly

9 comments:

  1. Wah, hebat aloevera ni kan. Zumal nak cari laa...

    ReplyDelete
  2. Fiza suka pakai produk yang contains aloe vera ni. sangat berkesan kot.

    ReplyDelete
  3. wahhh. selalu tgk yg dlm bekas besar tuu. kalau jenis camni mudah betul nak bawak g mana2..

    ReplyDelete
  4. Bleh try ni :) kak syaza now guna aloe vera yg elianto punya tu..

    ReplyDelete
  5. Ramai cakap best produk ni,bekas luka ke cepat hilang.. mak kak husniey pun guna produk ni duk amalkan

    ReplyDelete
  6. Tocopherol and allantoin! Nice! tapi klu la diorg dah tukar ke better preservative.

    Myra | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  7. sgt bgs tu aloe vera pn kita tau byk khasiatnya

    ReplyDelete
  8. Bagus.. senang nak bawa..btak yah dah patahlan batang aloevera untuk amik gel dia..

    ReplyDelete
  9. K.fiezz pun suka produk dri aloe vera gel ni. Dulu ada guna Magic Jelly Lovera tu.. Best sgt..

    ReplyDelete