ALTHEA x GET IT BEAUTY REAL FRESH SKIN DETOXERS


Assalamualaikum

ALTHEA x GET IT BEAUTY REAL FRESH SKIN DETOXERS | Hi korang! pernah dengar kan pasal REAL FRESH SKIN DETOXERS 10Seconds? Produk Althea Korea ni telah berkolabrasi dengan Korea's top TV programme, Get It Beauty :O 

REAL FRESH SKIN DETOXERS - ROSE


- Daily use
- Use in the morning
- 2-in-1 cleanser pack that nourishes the skin in just 10 seconds 
- Contains real rose petals and extracts to refine 
- Leaves the skin fresh and smooth

REAL FRESH SKIN DETOXERS - GREENTEA


- Daily use
- Use in night
- 2-in-1 cleanser pack that nourishes the skin in just 10 seconds 
- Contains real green tea leaves and extracts to purify 
- Leaves the skin fresh and smooth


Check out Althea X Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxer collaboration video featuring EXID's @jeonghwa_0508 put it to the test, she actually found that it's even faster than brewing a cup of coffee!



11 comments:

  1. Replies
    1. lambat jugak kak, nak upload video tu ha hehehehehe

      Delete
  2. Best scrub ever. Suka dengan bau dan tekstur dia.

    ReplyDelete
  3. kira dia macam cleanser jugak yek, boleh guna selalu?

    ReplyDelete
  4. Wah.. Ada ketulan bunga rose dan daun teh.. mesti wangikan bau dia..

    ReplyDelete
  5. best yang green tea tu, kak pip suka.

    ReplyDelete
  6. Wah, produk yang sangat hebat tu

    ReplyDelete
  7. memang best real fresh skin detoxer ni..rajin juga pakai kalau rasa muka lama sangat terdedah dengan kotoran.

    ReplyDelete
  8. Memang best Real Fresh Skin Detoxer ni.. halus je rasa pipi ni hehe

    ReplyDelete