BABY GIFT HAMPERS by LOVINGLY SIGNED


Assalamualaikum

BABY GIFT HAMPERS by LOVINGLY SIGNED | Hi korang! minggu lepas akak BF sha dapat baby, sha kalau pasal baby ni memang excited gila la cerita dia haha. masa hari kejadian, tak behenti henti sha tanya dia dari pagi sampai ke malam ; dah dapat baby belum haha dia sampai malas nak jawab. lepas tu pagi hari esok tu, sha bangun dapat ws gambar baby! sha pulak rasa bahagia lain macam. bestnya rumah ada baby, paling suka bau baby hihihi bila nak ada baby sendiri ni :p jadinya sha pun mulakan misi sebagai bakal mak sedara acewah haha, pun cari la hadiah nak bagi ke baby kan, excited tau! pastu jumpa satu website ni - Lovingly Signed

LOVINGLY SIGNED

NOT JUST DIFFERENT. WE ARE UNIQUE.

Lovingly Signed mengeluarkan produk bayi yang paling cantik dari seluruh dunia, boleh di-personalises barangan tersebut dengan nama pilihan anda, dibungkuskan dengan penuh kasih sayang dalam signature gift boxes dan deliver terus ke pintu anda. From Singapore with Loveee ๐ŸŽ”

Lovingly Signed membawa bersama teknologi terkini, inovasi dan reka bentuk untuk mencipta hadiah yang paling indah hanya untuk anda, dengan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa untuk dipadankan.


GIFT HAMPERS

masuk je website Lovingly Signed sha terus berpesona tengok barang barang comel dari dorang! semua benda comel comel dengan warna yang pastel, nampak sejuk je mata memandang.

SUPER LUXE BABY GIFT SET - BLUE


Paling berkenan yang warna pink tapi disebabkan baby boy, jadi sha carilah yang warna biru ni. warna biru pun cantik ok!!! kalau beli yang set ni, akan dapat :-


๐Ÿ‘ถ Blue Gingham Robe  
๐Ÿ‘ถ Blue Gingham Hooded Towel  
๐Ÿ‘ถ Baby Grow  
๐Ÿ‘ถ Blue Cotton Cellular Blanket 
๐Ÿ‘ถ Blue JellyCat Bunny 


tapi okey ke kalau beli set ni? karang time baby ja boleh pakai - jangan risau! sebab ada pilihan saiz untuk 0-3m, 3-6m,6-9m,9-12m & sampai 3tahun gais! apa nak dirisaukan, beli je yang besar terus tak rugi kan, boleh pakai lama hiksss. Fabric yang digunakan adalah 100% Cotton yang mana sha yakin dah pasti sangat sesuai untuk baby.

Lovingly Signed bukan sahaja menyediakan barangan bayi yang baru lahir, tapi juga hadiah hadiah untuk meraikan baby shower, pengumuman bayi, ulang tahun pertama bayi dan Krismas, Lovingly Signed mempunyai pelbagai hadiah peribadi yang paling banyak untuk anda.


 BASHFUL BUNNY, BLANKET AND BOOK GIFT SET

BABY SHOWER GIFT SET - PINK

BED TIME GIFT SET

EAR HOODED TOWEL, BLANKET AND ETHAN THE FOX SET



Lovingly Signed menawarkan penghantaran percuma di Singapura (4 hingga 5 hari) dan Penghantaran Antarabangsa percuma untuk semua tempahan lebih dari SGD $ 250 (dalam masa 4 - 8 hari). Cara pembayaran pula ; korang boleh guna Paypal atau Googlepay


Tipulah kalau tak geram tengok benda benda comel ni! sha nak buat korang geram sekali! korang jangan lupa check website Lovingly Signed ni kehkehkeh, takda baby pun takpa, beli untuk anak orang lain hihihi. ok byeee~


FACEBOOK : Lovingly Signed
INSTAGRAM : Lovingly Signed
PINTEREST : Lovingly Signed





14 comments:

  1. Alolo comelnya barang2 tu. Kalau ada anak kecik sure kak ana akan beli.

    ReplyDelete
  2. Bestnya.. senang nak beli.. online je.. cantik cantik dan comel comel..

    ReplyDelete
  3. adooo tergoda nak beli satu untuk nyonya nayla ni.. ^^

    ReplyDelete
  4. comelnya hadiah untuk newborn. lain dari yang lain.menarik!

    ReplyDelete
  5. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  6. Comelnya.. memang geram tengok

    ReplyDelete
  7. Akak ada juga ushar website ni untuk beli hadiah untuk anak menakan baru nanti

    ReplyDelete
  8. Sha, ada try beli ke kat sini? Okey tak rega dia..

    ReplyDelete
  9. comel2.. tgk pun rasa mcm nak beli..

    ReplyDelete