KARIPAP DAGING CHEESE FROZEN


Assalamualaikum

KARIPAP DAGING CHEESE FROZEN | Hi! selamat berhujung minggu semua :) harini nak cerita pasal karipap :p kepada yang selalu tengok igstory sha tau la macam mana sha suka karipap, hari hari weh makan karipap sampai semua orang bosan dah dengan cerita karipap sha. tapi harini nak cerita pasal karipap lain, karipap cheese! sha sebagai peminat karipap dan juga peminat cheese memang excited teruk nak try! haritu ada la jiran kat rumah makcik bagitau ada diani jual, sha terus order kahkah 


bila dah dapat karipap ni kan, balik rumah mandi apa semua, sambil sambil tunggu nak layan SERIBU RINDU, sha pun goreng la karipap ni, kebetulan sangat hujan time tu! makan karipap panas panas sambil tengok abang zul pulak ennn kahkah

seee? gemok gila! eeeee geram! dah la gebu pulak tu!

nampak isi dalam dia macam mana? penuh wehhh dengan rasa daging seketul seketul

cheese dia gais~ gigih kan nak ambik gambar hehehehe

harga karipap daging cheese ni RM 6 untuk 5 biji which is sebijik jatuh RM 1.20. pada sha walaupun nampak macam mahal gila kan sebijik RM 1.20??? WHATTTTTT? tapi sebijik dah kenyang! jangan risau jangan khuatir haha sekarangkan kat rumah sentiasa ada stok karipap ni, haritu baru pi borong kat rumah penjual dia, 4 bungkus :p takpayah meroyan dah la lepas ni kalau tak dapat makan karipap sebab kat rumah dah ada kehkehkeh. 

sekian cerita karipap dari sha haha, bye!






20 comments:

  1. Hoi.. cheese tu.. ce pos sebungkus.. berbaloi bayar nie..

    ReplyDelete
  2. Aiyoo. Nampak sedapppp betul bila ditariknyaaa itu cis. Cis haha

    ReplyDelete
  3. Wah, kena cari karipap tu kat kedai ni

    ReplyDelete
  4. wah dah kewesternan dah karipap malaysia kita nih hii..x tahan godaan la tengok

    ReplyDelete
  5. Pergh karipap pun dah letak cheese..

    ReplyDelete
  6. Macam-macam sekarang ni kan. Karipap cheese la. Terliur plak rasa...

    ReplyDelete
  7. Wahhh maju setapak lagilah karipap ni. Tak pernah rasa lagi yang cheese camni. Agak-agak area Kota Bharu ni ada tak ye karipap cheese ni. Teringin nak cubalah

    ReplyDelete
  8. kalau sebijik dah kenyang, memang jimat le satu singgit je :D

    ReplyDelete
  9. Adusss, tgk karipap cheese ni terus mengidam

    ReplyDelete
  10. Segala makanan berkaitan cheese memang tak boleh tahan nafsu. Memang balik ni buat lah

    ReplyDelete
  11. Segala makanan berkaitan cheese memang tak boleh tahan nafsu. Memang balik ni buat listkan bahan bahan nak buat

    ReplyDelete
  12. Dah cemuih mkn karipap tapi karipap cheese xpenah Cuba lagi huhu

    ReplyDelete
  13. Saya pun peminat karipap jugak. Nampak sedap je karipap dalam gambar tu.

    ReplyDelete