ANOTHER OCTOBER HAUL


Assalamualaikum

ANOTHER OCTOBER HAUL  | Hi! haha apani baru nak update pasal october haul? orang dah masuk november lah! beginilah bila rancang yang lain tapi lain jadinya haha. haritu masa mood nak beblogging sedang membara tetiba charger laptop boleh rosak pulak, beria chat penjual tu ingatkan esok boleh settle dah malangnya esok tu jumaat haha dia tutup, jadinya sabtu baru boleh pi bagi dia untuk claim waranty fuhh selamat duit akak tau :p lepas dah dapat charger, mood pulak takdak haa cemana tu hahaha.


kalini bukan beli online je uolls hahaha, haritu ternampak post kat FB guardian ada sales, terus ajak kawan gi huhuhuhuhuhuhuhu, malas nak sembang banyak ha marilah tengok seketul sapikah menghabiskan duit dengan kononnya belanja diri sendiri padahal dah tahap membazir dah!

SHOPEE

kasut ni dah lama bekenan haha tengok kat luar mahal sangat, sis beli jelah kat shopee :p (besar nau kaki)

niat sebenarnya nak beli "Silicone Electric Facial Cleanser" tu je, tapi macam tak berbaloi hehehehehe so nah ambik la yang lain lain tu, gunanya idok pun


casing kat shopee cantik gila wey! takleh duduk diam tengok casing kat shopee hahaha sekali ambik 3 baru 20++ kalau kat luar boleh jadi rm50~

another casing~ belilah casing corak cemana pun last last guna yang jenis ni, sebab apa? sebab nak letak gambar belakang tu

tapestry! hahaha nak jugak hakak ada benda alah ni


selfie ring light - hmmmm entah la kenapa beli padahal phone memang dah ada flash depan :')

another purse~ huhuhu


KEDAI ELEKTRIK

sebabkan ada rezeki lebih bulan lepas, sha beli ini! hehehehehehe 

also this one! tapi sharee dengan makcik so letak kat rumah dia hahaha taktau la nak masak apa ni


GUARDIAN

masuk sini niat nak beli FOUNDATION SAHAJA tapi keluar bawak ni~ huhuhuhu


sekianlah haul october sha! hahaha ada yang menyesal beli :3 semoga dimurahkan rezeki bulan ni, bukan untuk shopping dah, nak simpan nak gi jejalan disember nI!


16 comments:

  1. Hehehe.. selalu cam tu.. nak beli lain, keluar kedai bawa barang lain sama.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. HAHA rajin gila update. ray langsung xde haul nak update XD

    ReplyDelete
  3. kak zai takleh tengok lah casing2 ni.
    sbb kak zai sejenis yang tukar-tukar casing.. gerammmmm je tgk.

    ReplyDelete
  4. banyak nya beli brg.. tapestry tu pun dalam wish list kak pip juga nak beli...

    ReplyDelete
  5. wah! banyak tul shopping. x apa la sekali-sekala manjakan diri..

    ReplyDelete
  6. Wahhh banyak shopping ea. E'in pun tak boleh betul kalau bukak shopee. Nanti tetibe ade abg posmen anta brg. Haha

    ReplyDelete
  7. banyaknyaa shopping shaa. Sekali sekala xpe la. Tapi sandwich maker tu beli mane?

    ReplyDelete
  8. Kat shopee ada ye jual tapestry tu.. Nanti nak beli jugaklah

    ReplyDelete
  9. oiii banyak nau belinya. hehehe. mek sendiri lupa apa yang mek beli pada oktober.

    ReplyDelete
  10. sha buat review makeup sha hehe. yang sha beli tu.

    ReplyDelete
  11. huishhh memborong sakan! Tapestry tu sama la teringin jugak nak beli nanti :D

    ReplyDelete
  12. For me, saya akan buat monthly haul pada bulan yang berikut (contoh: october haul pada bulan november) sebab boleh recap semua haul yang nak dikongsikan.

    Casing dekat Shopee and Aliexpress memang boleh buat orang bankrupt. Kalau terjumpa Guardian or Watson mesti jampi2 sikit kat diri sendiri and berlalu pergi. Tempat tu boleh melalaikan hahahahaha I love the haul and that sandwich maker, nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jugak tu 😍 bagus cadangan tu hehehe

      Delete
  13. beli barang utk keperluan kita tak membazir pun.. puas hati dpt shopping kan..

    ReplyDelete