TOP COMMENTATOR BULAN OGOS 2018


Assalamualaikum

TOP COMMENTATOR BULAN OGOS 2018 | Hi korang! selamat berhujung minggu dan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke 61 tahun! pejam celik pejam celik dah bulan 9 sekarang, apa azam korang dah tercapai? kalau azam sha, alhamdulillah banyak jugak yang tercapai tapi yang paling susah nakcapai adalah kuruskan badan huhu. tujuan entry sha kalini bukan sebab nak bercakap pasal azam hahaha tapi pasal top commentator


insyaAllah lepas ni sha akan teruskan bagi hadiah kepada top commentator di blog sha. seronok sebenarnya biladapat bagi orang hadiah. lagi seronok bila orang yang dapat hadiah tu seronok(eh)! haritu sha ada buat dah tapi tiap bulan orang yang sama huhu takbest la kan :p semoga lepas ni banyaklah orang yang rajin nak komen blog sha, sebab rasa macam this month (september) punya top commentator nak bagi handbag la! 

TAHNIAH KEPADA TOP COMMENTATOR BULAN OGOS

tahniah kak fiez! dan terima kasih jugak kepada semua yang sudi komen di blog sha yang tak seberapa ni hehehe. kepada kak fiez, boleh emel sha details - shfyqhazhr@gmail.com, nanti sha post BROWNIES COOKIES

bai! jumpa lagi <3 p="">


18 comments:

  1. Wahhh, lepas ni kena selalu komen dekat blog sha ni.. ekekeke

    ReplyDelete
  2. Waahhh tahniah!

    Jom singgah blog :

    https://safienatidlywinkle.com/2018/09/01/a-mothers-love-is-soft-and-also-fragrant/

    ReplyDelete
  3. alaaa melepas nak makan brownies cookies! Haha tahniah kak liez :D

    p/s : comelnya template baru ni :D

    ReplyDelete
  4. Seronok kan bila ada rakan blogger yang selalu support di blog kita. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. tahniah Fieza...pengomen tegar tuu..hehe

    ReplyDelete
  6. Eh eh nama zumal pun boleh lekat kat situ pulak yer

    ReplyDelete
  7. eh..akak ke..laaa..haha..tq sha..okey,nnti akak e-mail...

    ReplyDelete
  8. wahhh... tahniah ya...

    psttt.. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen Nak URL Blog #35 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2018/07/senarai-url-blog-35.html

    Maaf sangat-sangat. Mia baru sempat nak blogwalking dan pemenang akan diumumkan pada hari ini juga.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Tahniah kak fiez. Dan semoga murah rezeki sha.

    ReplyDelete
  10. tahniah pada yang menang....boleh komen bebanyak lepas ni.

    ReplyDelete
  11. aduhhh bestnya dpt blogwalking selalu ke blog kawan-kawan.
    kak liez mmg jarang dapat melawat blog kawan-kawan..hope lepas ni boleh selalu BW

    ReplyDelete
  12. dap dappp browniess cookiess! hehhee. tahniah top commentator! :D

    ReplyDelete