TAKOYAKI RM5


Assalamualaikum

TAKOYAKI RM5 | Hi korang! selamat malam! sha tak tahu lah kenapa sha suka sangat makan benda yang tak berkhasiat hahahaha semalam kan cuti, duk rehat rehat tu sambil lah scroll FB nampak ada orang post yang di jual takoyaki. ya Allah on the spot telan air liur, terus whatsapp yang jual tu. dan harini sha dapat takoyaki tu yayyy!

TAKOYAKI 7 BIJI RM5


dia ada tanya nak perisa apa, ada banyak jugak la pilihan hahaha tapi taktau nak perisa apa so sha cakap jelah campur jelah apa apa pun hahaha senang ceritakan. so balik kerja tadi sha gi ambik kat rumah dia, since kitaorang stay satu kampung je. senang la kalau nak makan pasni hehehehehehehhee


besar besar jugaklah takoyaki diani, macam cekodok pulak *eh tetiba lapar cekodok* 


tbh sha memang taktahan sangat dah nak makan HAHAHAHAHAHA bukak je tapawe tu terus ambik ngap! masa ambik kat rumah dia pun sha sabar banyak je, sebab kena pergi kedai pulak adoi lambat betul hahahaha jadinya bila balik terus nak makan! semua gambar kat atas ni sekali ambik je tau hahah selalu berkali kali ha! oh ya lupa nak bagitau yangggggg takoyaki ni sedap dan puas sangat makan, nanti nak repeat lagi lah hikssss. nak describe banyak banyak pun taktau sebab rasa macam makan cepat sangat tadi hehehehehehe nanti sha repeat lain, sha review semula :p

goodnight!


21 comments:

  1. sedapnya tapi saya tak pandai layan makan ni hehe

    ReplyDelete
  2. suka juga takoyaki tp slalu bli yg kt aeon tu TAKO TAO...sbb pernh bli yg org jual ms tu kt psr ramadhan tp tk sedap

    ReplyDelete
  3. Takoyaki ni antara makanan yang zumal belum pernah cuba. Hihi...

    ReplyDelete
  4. MN pun tak tahu bila last MN makan takoyaki..tapi apa-apa pun nampak menyelarakan

    ReplyDelete
  5. Kak ana kalau g pasar malam wajib beli takoyaki ni. Cuma kat sini kecik je saiz dia. Tak puas makan. Harga mahal sikit je.

    ReplyDelete
  6. tetiba mengidam nak makan takoyaki.

    ReplyDelete
  7. Hahaha first time baca review suruh tunggu cuba lagi sekali baru boleh komen.. Sedap sangat tu.

    ReplyDelete
  8. k.fiezz pun suka takoyaki ni..baru belajar2 gak..sebelum ni, tak tau pun nama menda alah ni..

    ReplyDelete
  9. k.fiezz pun suka takoyaki ni..baru belajar2 gak..sebelum ni, tak tau pun nama menda alah ni..

    ReplyDelete
  10. k.fiezz pun suka takoyaki ni..baru belajar2 gak..sebelum ni, tak tau pun nama menda alah ni..

    ReplyDelete
  11. rabia tak pernah makan lagi takoyaki ni.makanan korea ke?

    ReplyDelete
  12. woww kira murah la tu kan 7 ketul RM5? dulu time degree, kalau ada khemah jual-jual, suka juga beli takoyaki. sedap dan senang nak ngap hahaha.

    ReplyDelete
  13. wah sedapnya.. dah le takoyaki mmg feveret mama

    ReplyDelete
  14. kalau beli takoyaki 7 biji ni sekali hadap je habis..hehe

    ReplyDelete
  15. teringin pulak nk makan tako dekat sushi king.. nyum2..

    ReplyDelete
  16. Tak pernah berjaya makan takoyaki nie.. Cam tak kena tekak..

    ReplyDelete
  17. Alahai Sha, meleleh rasanya air liur akak tengok takoyaki pagi2 hari nie... Takde plak yang jual pagi2 kat Putrajaya, hihihi

    ReplyDelete